Canan Karatay'ın önerdiği kahve tarifi! Kahvenin içine 1 kaşık Hindistan cevizi yağı eklerseniz

Canan Karatay'ın son zamanlarda yaptığı açıklamalara bir yenisi daha eklendi. Karatay, kilo vermek isteyenlerin uygulaması gereken kahveye dikkat çekiyor. Etkisi kanıtlanmış ve içerdiği Hindistan cevizi yağıyla adeta ödem attırıcı bir lezzet haline gelen kahveyi gün içerisinde tüketebilirsiniz. Peki, Canan Karatay'ın popüler hale önerdiği kahve tarifi nasıl yapılır? İşte detaylar...

Prof. Dr. Canan Karatay, verdiği sağlıklı tariflerle ezberleri bozmaya devam ediyor. Her ne kadar bazı doktorlar yağlarının zararlı olduğu ifade etseler de Karatay, beynin yağlarla çalıştığını iddia ederek tüketilmesi gerektiği konusuna dikkat çekiyor. Ünlü profesörün tarifine göre faydaları saymakla bitmeyen Türk kahvesine ekleyeceğiniz Hindistan cevizi yağıyla vücudunuzdaki ödem ve yağlardan kurtulabilirsiniz. Özellikle kahveyi şekersiz içemeyenlerin zorlanmadan uygulayacağı bu yöntemle daha hızlı kilo vermeniz mümkün. İşte kilo verdiren Karatay'ın etkili kahve diyeti...

Canan Karatay düğüne sayılı günler kala zayıflamanın formülünü paylaştı!3 günde tığ gibi...İLİŞKİLİ HABERCanan Karatay düğüne sayılı günler kala zayıflamanın formülünü paylaştı!3 günde tığ gibi...

HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞI İLE KAHVE NASIL HAZIRLANIR?

Malzemeler:

  • 1 tatlı kaşığı Türk kahvesi
  • 1 tatlı kaşığı Hindistan cevizi yağı
  • 1 kahve fincanı su

Yapılışı:

Bir cezvenin içine 1 tatlı kaşığı Türk kahvesini koyun.

Daha sonra üzerine 1 fincan su ekleyin

Son olarak 1 tatlı kaşığı Hindistan cevizi yağını ekleyin. 

Son olarak güzelce bütünleşmesi için iyice karıştırın.

Ardından ocağa alıp pişirin. Kaynamaya geldiği an altını kapatın ve bardağa dökün.

Hindistan cevizi yağı ile yapılan Türk kahvesi nasıl hazırlanır

Hindistan cevizi yağı ile yapılan Türk kahvesi nasıl hazırlanır

TÜRK KAHVESİ NE ZAMAN TÜKETİLMELİ?

Karatay, kilolarınından kurtulmak isteyenlerin mutlaka her gün 2 bardak  Hindistan cevizi yağı ile yapılan bu kahveyi tüketmesi gerektiğinin altını çiziyor.

Kahveyi açlık hissinin en fazla hissedildiği ikindi saatlerinde 15:00-16:30 tüketebilirsiniz.

hindistan cevizi yağı ile yapılan Türk kahvesi zayıflatır mı

hindistan cevizi yağı ile yapılan Türk kahvesi zayıflatır mı

HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞI İLE YAPILAN KAHVE ZAYIFLATIR MI?

Hindistan cevizi yağı göbek eritmede kullanılan yağlardan biridir. Ayrıca Türk kahvesiyle birleştiğinde tok tutma özelliğiyle uzun süre aç kalmanıza ve yağ yakmanızı sağlar. 

Yapılan araştırmalara göre günde 2 fincan Hindistan cevizi yağı ile tüketildiği takdirde 200 kaloriye kadar yağ yakıyor.

EDİTÖR NOTU: BU İÇERİK YALNIZCA BİLGİLENDİRME AMAÇLIDIR. KESİN ZAYIFLAMAK İÇİN MUTLAKA BİR UZMAN GÖRÜŞÜ ALINMALI VE BİR SAĞLIK KURULUŞUNA BAŞVURULMALIDIR.

Cam kavanozlar nasıl dezenfekte edilir? En kolay kavanoz nasıl yıkanır? Kavanoz yıkama yöntemi

İLİŞKİLİ HABER

Cam kavanozlar nasıl dezenfekte edilir? En kolay kavanoz nasıl yıkanır? Kavanoz yıkama yöntemi
İstanbul'da en iyi "Kendin Pişir Kendin Ye" mekanları nerede? Mangal nerede yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

İstanbul'da en iyi "Kendin Pişir Kendin Ye" mekanları nerede? Mangal nerede yapılır?
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0