69 yaşındaki Arif Verimli 30 kilo verdi! Son halini herkesi şoke etti

Müge Anlı İle Tatlı Sert programında uzun süre yer alan ünlü psikiyatrist Arif Verimli, son haliyle gündem oldu. Programdan ayrıldıktan sonra 30 kilo vererek eski görüntüsüne veda etti. İşte 69 yaşındaki Verimli'nin son hali...

Müge Anlı İle Tatlı Sert programıyla izleyicilerin beğenisini kazanan Prof. Dr. Arif Verimli uzun zaman sonra ortaya çıktı. Müge Anlı'ya kırılarak programa veda eden ünlü psikiyatrist "Programı bıraktığım gün 21 tansiyonla üzerimdeki mikrofonları söküp attım, bıraktım, gittim" açıklamasında bulunmuştu.

Sonrasında radikal bir karar alarak aldığı kilolardan rahatsız olan Verimli, diyete başladı. İstikrarlı bir şekilde sürdüğü diyet sayesinde 30 kilo verdiğini sosyal medya hesabından duyurdu.

İĞNE İPLİĞE DÖNDÜ!

Prof. Dr. Arif Verimli'nin son hali sosyal medyada gündem oldu. 69 yaşındaki Verimli'nin bir hayli zayıfladığı dikkatlerden kaçmadı.

Arif verimli 30 kilo verdi

Arif verimli 30 kilo verdi

ARİF VERİMLİ ZAYIFLAMA SIRRINI PAYLAŞTI

Verimli son halini paylaşarak "Spor yapmıyorum, günde 800 adım ya atıyorum ya atmıyorum.. Pilates nedir bilmem. 110 kiloydum diyetle 80 kg'ya indim. Koruyorum. Az yiyorum. Dikkatli yiyorum. İnsan gibi yiyorum. Yemeyi sadece yaşamak için bir araç olarak gördüğüm gün yaşantım değişti.. Herkese tavsiyemdir" dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Zeynep Gamze Özçelik'ten özlem dolu paylaşım: Saflığınızı, sarılmalarınızı…

 

Buket Aydın'dan AK Parti seçmenini eleştiren ünlülere tokat gibi cevap!"Siz kimsiniz kardeşim?"

İLİŞKİLİ HABER

Buket Aydın'dan AK Parti seçmenini eleştiren ünlülere tokat gibi cevap!"Siz kimsiniz kardeşim?"
Fahriye Evcen yaş aldıkça güzelleşiyor! 37. yaş gününde ilk yorum Burak Özçivit'ten geldi

İLİŞKİLİ HABER

Fahriye Evcen yaş aldıkça güzelleşiyor! 37. yaş gününde ilk yorum Burak Özçivit'ten geldi
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0