Ufuk Özkan'ın yaptığı Hollywood diyeti nedir? Hollywood diyeti zararları nedir

Son zamanların en popüler diyetlerinden biri olan Hollywood diyeti ile beslenerek kilo veren Ufuk Özkan'dan üzen haber geldi. Yanlış diyet nedeniyle fazla kilo veren Özkan'ın bağışıklık sistemi çöktü. Ünlü oyuncunun 17 kiloya düşerken uyguladığı Hollywood diyeti nedir? Hollywood diyeti zararları nedir? İşte detaylar

Geniş Aile dizisi ile gönülleri fetheden sevilen oyuncu Ufuk Özkan yeni projesinde oynayacağı rol için, 5-6 kilo vermeyi amaçlarken yanlış diyetten bağışıklık sistemi çöktü. 17 kiloya yakın kilo veren Ufuk Özkan uyguladığı Hollywood diyetinin ne olduğu herkes tarafından merak edildi. Hollywood yıldızlarının da zayıflamak için sıklıkla uyguladığı Hollywood diyeti popüler bir diyet programıdır. Kısa sürede hızlı kilo verdiren bu diyet vücutta bazı sağlık problemlerine de neden oluyor. İşte Hollywood diyeti ile ilgili merak edilenler:

HOLLWOOD DİYETİ NEDİR?

Hollywood diyeti bütün dünya starlarının da uyguladığı kısa vadede fazla kilo kaybını vaat eden bir diyet olarak biliniyor. Aralıksız 30 gün boyunca uygulanan bu diyet ile 12 kilo en fazla 16 ile 18 kilo arasında bir kilo verme hedefleniyor. 

Diyetin temeli sıvı alımına dayanıyor. Haftanın 2 günü üst üste sadece meyve suyu içiliyor. Bu arada günde en az 8 bardak su da tüketiliyor.

Ufuk Özkan uyguladığı diyet

Ufuk Özkan uyguladığı diyet

HOLLYWOOD DİYETİ ZARARLARI NELER?

Hamileler ve diyabet hastaları bu diyeti uygulamaması konusunda uyarıları olan bu diyet sıvı tüketimi ağırlıklı olduğu için vücudun bağışıklık sistemini bozarak böbreklere de zarar veriyor. 

Ufuk Özkan uyguladığı son hali

Ufuk Özkan uyguladığı son hali

Hollywood diyeti ise genellikle popülerliği ve hızlı kilo verdirme vaadi ile zararlı sonuçlara yol açacak şekilde bilinçsizce uygulanabilecek bir diyet türüdür. Hollywood diyeti gibi popüler diyetler, uzun süreli ve sürdürülebilir sonuçlar sunmayabilir. Sağlıklı bir şekilde kilo vermek için bir beslenme uzmanı veya diyetisyenden yardım almanız en doğrusudur.

Geniş Aile dizisinin Cevahir'i Ufuk Özkan kimdir ve kaç yaşında?

İLİŞKİLİ HABER

Geniş Aile dizisinin Cevahir'i Ufuk Özkan kimdir ve kaç yaşında?
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0