Ümit Erdim 38 yaşında tanınmaz halde! Bir deri bir kemik kalan ünlü oyuncunun uyguladığı diyet

Ünlü oyuncu Ümit Erdim günden güne erimeye devam ediyor. İlk oyuncu olduğu dönemde bir hayli kilolu olan ünlü oyuncu bir deri bir kemik kaldı. Ünlülerin son dönemde uyguladığı diyetler gündem olurken Erdim zayıflama formülünü paylaştı. İşte, ünlü oyuncuyu dal gibi bırakan o diyet listesi...

38 yaşında olan ünlü oyuncu Ümit Erdim verdiği kilolarla adından söz ettirmeye devam ediyor. 4 yılda yaklaşık 46 kilo vererek büyük bir değişim yaşayan oyuncu fit kalmak için uyguladığı diyeti açıkladı. 

Kilolarıyla başı dertte olan Tuğçe Kandemir incecik oldu! Uyguladığı diyet listesiİLİŞKİLİ HABERKilolarıyla başı dertte olan Tuğçe Kandemir incecik oldu! Uyguladığı diyet listesi

BİR DERİ BİR KEMİK KALDI! FORMÜLÜNÜ AÇIKLADI

Sosyal medyada son halini paylaşarak sevenlerinin büyük şaşkınlık yaşadığı Erdim aç kalmadan daha çok spor yaparak kilo verdiğini açıkladı. 

Ünlü isim verdiği bir röportajda; "Sabah 7'de cross fit yapıyorum. Kiloluyken daha sevimli olduğumu söylüyorlar ama tabi ki yaşam standardı olarak kilolu bir insanın yaşam kalitesi çok fazla kaliteli olmuyor. 2010 senesinde 142 kiloydum. İki kat basamak çıkıyorsun, hayat çekilmez oluyor" açıklamasında bulunmuştu. 

Ümit Erdim bir deri bir kemik kaldı

Ümit Erdim bir deri bir kemik kaldı

ÇAYLA, ÇORBAYLA ZAYIFLANIYOR' DİYENLERE KANMAYIN

Doğal yöntemler ve spor yaparak zayıfladığını belirten Ümit Erdim "Maalesef internet ortamında bazı bilgi kirliliği durumlarının önüne geçemiyorsun. Bu ara bana mesaj yağıyor. 'İnternetten bilmem ne çayı var onunla zayıflamışsın, bu çayı içmişsin doğru mu?' diye. Kesinlikle böyle şeylere inanmayın. Ben herhangi bir çayla ya da başka bir şey kullanarak zayıflamadım. Sporla zayıfladım. Çayla çorbayla, akşam televizyon karşısında çayı içelim, sabah zayıflamış kalkalım böyle bir şey yok. Spora gidin, sahile çıkın, koşun. Vaktiniz yoksa da 1 saat az uyuyun, spor yapın." diyerek sevenlerini uyarmayı ihmal etmedi. 

Barbie çılgınlığında gelinen nokta pes dedirtti! Barbie temalı tabutlar üretilmeye başladı

İLİŞKİLİ HABER

Barbie çılgınlığında gelinen nokta pes dedirtti! Barbie temalı tabutlar üretilmeye başladı
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0