Maydanozlu limon kürü! 4 malzemeyle göbek yağlarınızı yok eden tarif

Faydaları saymakla bitmeyen maydanoz lezzetiyle ve görüntüsüyle yemekleri ve salataları süslüyor. Birçok sağlık probleminin yok eden maydanoz aynı zamanda ödem attırıcı özelliğiyle de öne çıkıyor. Hızlı bir şekilde kilo vermek isteyenlerin imdadına yetişen maydanozlu limon kürüyle istediğiniz kiloya düşebilirsiniz. Peki, 4 malzemeyle göbek yağlarınız eriten maydanozlu limon kürü nasıl yapılır? Adım adım kür tarifi..

İçerdiği zengin vitamin ve minareller ile yeşil sebzeler arasında yer alan maydanoz düzenli kullanımda kilo problemlerinin de önüne geçiyor. Özellikle maydanoz ile yapılan kürlerin hem zayıflamaya hem de birçok hastalığa iyi geldiği bilinmektedir. Bel bölgesinde inatçı yağlarla savaşanların imdadına yetişen bu kür hem vücudunuzdaki ödemi hızlıca atacak hem de kolay bir şekilde zayıflamanızı sağlayacak. Diyetisyenler tarafından sabahları kahvaltı şeklinde önerilen maydanoz limon kürü düzenli kullanımda etkisiyle sizi şaşırtacak. İşte 4 malzemeyle göbek yağlarınızı yok eden tarif:

Aç karna maydanoz suyu içmenin faydası var mı? Göbek eriten maydanoz suyu ile zayıflamaİLİŞKİLİ HABERAç karna maydanoz suyu içmenin faydası var mı? Göbek eriten maydanoz suyu ile zayıflama

MAYDANOZLU LİMON KÜRÜ NASIL YAPILIR?

MALZEMELER:

1 kase maydanoz 

1 dilim yeşil elma

1 çay bardağı demlenmiş yeşil çay

Yarım limon

YAPILIŞI:

Bir tarafta yeşil çayı demleyin ve soğuması için bir kenara alın. Daha sonra maydanozları yıkayıp blendırın içine ekleyin. Üstüne bir dilim elmayı ve yarım dilim limonu ekleyin. Daha sonra blendırdan geçirin. Maydanozlu kürünüz hazır...

Maydanozlu limon kürü

Maydanozlu limon kürü

MAYDANOZLU LİMON KÜRÜ NASIL TÜKETİLİR?

Maydanozlu limon kürünü sabah kahvaltı yerine tüketmeniz tavsiye edilir. Kilo vermeye karar verdiğinizde daha kesin sonuç almak için mutlaka ana öğünlerinizi azaltmanız ve günde en az 3 litre su tüketmeniz gerekiyor. Böylece hem göbek yağlarınızdan gözle görülür derecede kurtulup aynı zamanda cildinizin daha da güzelleştiğiniz fark edeceksiniz.

Maydanozlu limon kürü nasıl yapılır

Maydanozlu limon kürü nasıl yapılır

MAYDANOZLU LİMON KÜRÜ ZAYIFLAMADAKİ ETKİSİ

Diyetisyenlerin 4 haftalık periyotta mutlaka en az 1 hafta sabahları kahvaltı yerine önerdiği bu karışım sayesinde içsel yağlanmalarınızdan kurtulup aynı zamanda vücudunuzda biriken ödemden de kurtulabilirsiniz. Maydanozlu limon kürü fazla su ve tuzun vücuttan atılmasını sağlayarak 1 hafta içinde ortalama 3 kilo vermeniz sağlar. 

EDİTÖR NOTU: BU İÇERİK YALNIZCA BİLGİLENDİRME AMAÇLIDIR. KESİN ZAYIFLAMAK İÇİN MUTLAKA BİR UZMAN GÖRÜŞÜ ALINMALI VE BİR SAĞLIK KURULUŞUNA BAŞVURULMALIDIR.

Havuçlu humus nasıl yapılır? Yeni meze tarifi arayanlara havuçlu humus tarifi

İLİŞKİLİ HABER

Havuçlu humus nasıl yapılır? Yeni meze tarifi arayanlara havuçlu humus tarifi
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0