Kurtlar Vadisi Güllü Erhan'ın zayıflama yöntemi gündem oldu! 55 kilo verdiren Erhan Ufak diyeti

Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Güllü Erhan karakteriyle tanınan ünlü oyuncu Erhan Ufak 140 kilodan 85 kiloya düştü. Adeta iğne ipliğe dönen Ufak'ın uyguladığı diyet gündem oldu. Peki, Erhan Ufak bu kadar sürede bu kadar kiloyu nasıl verdi. İşte herkesin merak ettiği Erhan Ufak'ın zayıflama yöntemi..

Bir döneme damgasını vuran Kurtlar Vadisi dizisinin sevilen karakterlerinden "Güllü Erhan"ı canlandıran Erhan Ufak 140 kilodan 85'e düşerek büyük bir değişim yaşadı. Kurtlar vadisi dizisinde kilolu halleriyle bilinen ünlü oyuncu Erhan Ufak uyguladığı diyet merak edildi. İşte Erhan Ufak'ın kilo vermesini sağlayan yöntem... 

30 kilo veren Ata DemirerİLİŞKİLİ HABER30 kilo veren Ata Demirer'in son hali şaşırttı! Ünlü komedyen zayıflama sırrını paylaştı

ERHAN UFAK RESMEN ERİDİ!

Güllü Erhan adıyla tanınan oyuncu, mide küçültme ameliyatı oldu. Ameliyattan sonra düzgün bir beslenme programına uyan ünlü oyuncu bu sayede 140 kilodan 85 kiloya kadar düştü.

İşte Erhan Ufak'ın son hali...

Erhan Ufak adeta eridi

Erhan Ufak adeta eridi

Erhan Ufak son hali

Erhan Ufak son hali

Futbolcuların adının karıştığı dolandırıcılık davası ne? Arda Turan Seçil Erzan davası ne?

İLİŞKİLİ HABER

Futbolcuların adının karıştığı dolandırıcılık davası ne? Arda Turan Seçil Erzan davası ne?
Kıvanç Tatlıtuğ'dan şaşırtan açıklama! 'Başak asla giremez'

İLİŞKİLİ HABER

Kıvanç Tatlıtuğ'dan şaşırtan açıklama! 'Başak asla giremez'
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Bozkurt 5 ay önce

Hesap vereceği yere gitti, Ateşi Bol olsun