Nurgül Yeşilçay diyeti gündem oldu! Nurgül Yeşilçay'ın zayıflama yöntemi

Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay verdiği kilolarla gündem oldu. Hakkında 30 günde 17 kilo verdi haberlere açıklama yaparak uyguladığı yöntemi paylaştı. İşte Nurgül Yeşilçay'ın uyguladığı yöntem...

Veda Mektubu dizisinde hayat verdiği 'Alanur Yıldız' karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay verdiği kilolarla gündem oldu. Bir hayli zayıflayan ünlü oyuncunun yaptığı diyet merak konusu oldu. Fit bir görünüme kavuşan Nurgül Yeşilçay'ın diyet açıklaması

"30 GÜNDE 17 KİLO VERİLMEZ"

30 günde 17 kilo verdiği söylenen oyuncu bu iddialara açıklık getirdi. "30 günde 17 kilo verilmez" diyen Nurgül Yeşilçay "2 yılda 15 kilo. Hatta ilk aylar hiç veremeyip vazgeçmek istiyorsun vazgeçmezsen vermeye başlıyorsun" dedi.

2 YILDA 15 KİLO

Nurgül Yeşilçay "Arkadaşlar bildiğiniz aç kaldım, alışana kadar çok zordu. Gece yatmadan dört saat önce yemeyi bırakıyorsun, sabah kalktıktan sonra dört saat aç kalıyorsun sonra yemek yiyorsun. Mümkün mertebe tatlı, çikolata yok. Biraz da dikkat ediyorsun’’ demişti.

Güzel oyuncu diyetle ilgili sorulan sorulara "Gece yemek yemeyi bıraktım. 16 saat aç kalıyorum... Kahvaltıyı geç yapıyorum ve yediklerime çok dikkat ediyorum. Gözaltı torbalarıma yumurta akı, selülitlerim için filtre kahve kullanıyorum. Biraz bu zayıflığımın tadını çıkartmak istiyorum" demişti.

Nurgül Yeşilçay son hali

Nurgül Yeşilçay son hali

Sihirli Annem oyuncusu Damla Ersubaşı tesettürlü fotoğraflarını paylaştı!

İLİŞKİLİ HABER

Sihirli Annem oyuncusu Damla Ersubaşı tesettürlü fotoğraflarını paylaştı!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0