Makyaj temizlerken dikkat!

Makyaj temizlerken yüzümüze uyguladığımız her bir dokunuş yeni bir sivilce ya da siyah nokta oluşmasına sebep olabiliyor.

Göz makyajı nasıl temizlenmelidir?

Gözlerimiz vücudumuzun en hassas bölgelerinden birisidir.Bu nedenle göz makyajı nasıl temizlenir bilmeniz gerekir.  

Göz , yüz çevresindeki en önemli bölgelerden bir tanesidir. Yanlış bir temizleme ürünü veya yanlış bir temizlik sonrasında kızarmış bir gözle karşı karşıya kalabiliriz.

Göz temizlemek için bebek şampuanı kullanın.Gözleri temizlemek için sabun yerine bebek şampuanı tercih edebilirsiniz. Bebek şampuanları acısız ve sızısız gözlerinizi yakmadan temizlemenize yardımcı olacaktır. 

Hassas Ciltler için Makyaj Temizleme

Eğer hassas bir cilde sahipseniz ve diğer tüm yöntemler cildinizi tahriş ediyorsa makyaj çıkartmak için kremler kullanabilirsiniz.

Bir parça pamuğun üzerine kremi sıkın ve gözleriniz kapalı iken gözlerinizi silin. Ancak dikkat edin. Gözlerinize kaçarsa yakabilir ve kızartabilir.

Bu nedenle temizlerken kremin gözlerinize kaçmamasına dikkat etmelisiniz.

 

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0