Kadınların  tercih ettiği güneş bakım ürünleri

Yaz aylarının gelmesiyle tatil planları da yapılmaya başlandı. Tatile giden kişilerin yanına alması gereken ürünlerinde başında sağlıklı bronzluk sağlayan ürünler gelir.

Gücünü doğanın sunduğu esansiyel yağlardan alan Decleor, yeni serisi Aroma Sun Expert; aktif bitki özlerinden oluşur ve içerisinde yasemin, rea, vanilya ve gül çiçeklerinin koruyucu enerjisi ile cildiniz ile buluşturur.

Aromessence Solaire Tan Activating Serum, Yüz 15 ml, 200 TL Vücut 100 ml, 240 TL

Gül esansiyel yağı ile daha etkili ve aktif bronzluk sağlar. 

Self Tanning Milk Natural Glow, 125 ml / 110 TL

Doğal ışıltılı oto bronzlaştırıcı, yüzde ve vücutta gitgide artan doğal bir bronzluk sağlar. 

Protective Anti-Wrinkle Cream, 50 ml / 110 TL

Çok hızlı emilen ve yapışmayan krem maksimum koruma sağlar. Formülü ile cildin doğal koruma bariyerini güçlendirir. Aynı zamanda yaşlanma ve kırışıklık karşıtı bakımı ile kapsamlı bir güneş koruması sağlar. 

Soothing After Sun Milk, 150 ml / 110 TL

Ürün güneş sonrası yüz kremi ve vücut sütü özelliğiyle cildinizi anında yatıştırır. 

Summer Oil Body&Hair, 150 ml / 110 TL

Bu yağ ile saçınıza ve vücudunuzda optimum koruma sağlarken, hafifi dokusu ve çiçeksi kokusu tam koruma sağlar.

Düzgün ve parlak bir bronzluk elde etmek için cildin iyi hazırlanması gerekir. Phytomer Güneş Serisinin profesyonel çözümlerinin doğru kullanımı, cildin kanser riskinin azalmasına, cildin yaşlanmaya karşı korunmasına ve UV ışınlarının hasarından cildi korumaya yardımcı olur. 

Phytomer Sun Solution - Yüz ve Hassas Bölgeler için SPF 30 Güneş Kremi - Yüksek Koruma

Güneşin zararlı ışınlarına karşı korumaya ve serbest radikal oluşumuyla mücadele ederek cildin daha genç görünmesine yardımcı olur. Ürün deniz özlü aktif içerikler UVA ve UVB güneş filtrelerini birleştirir. 

Phytomer Sun Solution - Yüz ve Vücut için SPF 15 Güneş Kremi - Orta Koruma

Parlak bir bronzluğun yanında güneş ışınlarına karşı korumaya yardımcı olmak için anti-UVA ve anti-UVB filtreleri içerir. 

Sunacvtive - Cilt Lekeleri - Erken Yaşlanma - SPF 30 - Yüksek Koruma

UVA, UVB filtreleri ve deniz özlü içerikler ile cildi bir yandan bronzlaşırırken; erken yaşlanma ve cilt lekelerine karşı korunmasına katkı sağlayarak cildin son derece yumuşak ve esnek olmasını sağlar.

Tuz, klor ve güneş koruyucu izlerini kaldırmak için duş sonrası cildin nemlendirilmesi gerekir. Bu nedenle de vücudun her yerine nemlendirici ve besleyici güneş sonrası kremlerin uygulanması gerekir.

Phytomer Sun Soother - Güneş Sonrası Süt - Yüz ve Vücut

 Güneşe maruz kalmış cildin rahatlamasına ve yatışmasına yardımcı olur. Aynı zamanda ciltteki bronzluğun parlak ve kalıcı olmasına destek olur. Rahatlatıcı ve yatıştırıcı özelliği ile cilt esnek kalır. 

Phytomer Sun Serenity - Cilt Yenileyici ve Bronzluk Arttırıcı Likit Krem

Güneş sonrası cildi yenilemeye ve cildin bronzluğunu artırmaya yardımcı olan ikisi bir arada üründür. Bir yandan bronzluğun süresini uzatmaya destek olurken diğer yandan içerdiği deniz bileşenleri ile cildi nemlendirerek soyulmasını engellemeye destek olur.

Güneş kremi ne zaman kullanılmalı?

İLİŞKİLİ HABER

Güneş kremi ne zaman kullanılmalı?

BİR YORUM YAPIN 0