En iyi far paletleri hangisi? Uygun fiyatlı en iyi 5 far paleti

İster günlük makyaj olsun, ister ofis, ister gece, istersen de parti, göz makyajında far paletleri olmazsa olmazlarımızdan. Son zamanda birden fazla renk kullanılarak yapılan göz makyajı için uygun fiyatlı ve en iyi 5 far paletini sizler için bir araya getirdik...

Her ne kadar her sezon kullanılan renkler değişiyor olsa da, söz konusu göz makyajı olduğunda kullanacağınız far uygulama tekniği aslında hep aynı kalıyor. Genellikle birbirine uyumlu tonlar seçilerek hazırlanan, üç, dört ya da çok daha fazla renkten oluşan far paletleri ise aslında sizi renk kombini yapmak zahmetinden kurtarıyor ve size sadece bu farları nasıl kullanacağınızı bilmek kalıyor.

Dünyanın en pahalı 5 kozmetik ürünü hangisi?İLİŞKİLİ HABERDünyanın en pahalı 5 kozmetik ürünü hangisi?

Özellikle gelin makyajında kullanılan nude tonlar, günlük hayatta da en çok tercih edilen renkler arasında. Hemen hemen her kombine kolaylıkla uyum sağlayabilen bu tonlar, birçok farklı rengin karıştırılmasıyla eşsiz güzellikte bir göz makyajı ortaya çıkarabiliyor. Sizde gözlerinizin güzelliğini ortaya çıkarmak istiyorsanız, mutlaka bu far paletlerine bakmalısınız....

İşte uygun fiyatlı en iyi 5 far paleti;

1-WET N WILD Comfort Zone Palet/ 32,90 TL

İçnde bulunan 8 renk tonu ile sonbahar makyajınızı kolaylıkla yapabilirsiniz. Yumuşak yapıya sahip olan dökülme yapmadan uzun süre kullanabilrisiniz.

2- The Balm Nude Tude Far Paleti / 82,90 TL

Hem mat hem de ışıltılı renklerin bir arada bulunduğu 12 farklı renk ile günlük makyajınızda sık kullanacağınız bir ürün olabilir.

3- Pastel Nude Far Paleti / 30,00TL

Toprak tonlarının bir arada bulunduğu 8 farklı renk çeşidi ile dökülme yapmadan uzun yıllar kullanabileceğiniz bir far paleti.

4- Revlon Colorstay Kalıcı Far Paleti / 12,90 TL

16 saat kalıcılık sağlayan aynı zamanda yüksek pigmentasyon vererek göz makyajınızın vazgeçilmez parçası olabilir.

5- Flormar Color Palette Eye Shadow / 26,99 TL

 

Palette bulunan renkler ile kaşlarınızı doldurabilir, kontür yapabilir aynı zamanda da göz makyajınızı tamamlayabilirsiniz.

Karamağara Koyu nerededir? Karamağara Koyu'na nasıl gidilir?

İLİŞKİLİ HABER

Karamağara Koyu nerededir? Karamağara Koyu'na nasıl gidilir?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0