En iyi mobil güzellik uygulamaları

Sürekli gelişen teknoloji ile akıllı telefonlar günlük yaşantımıza birçok katkı sağlıyor. Sizler için her kadının mutlaka indirmesi gereken mobil güzellik uygulamalarını derledik. İşte en iyi mobil güzellik uygulamaları...

Günlük hayatta yanımızdan ayırmadığımız akıllı telefonlar, birçok uygulama ile yaşantımıza kolaylık sağlıyor. Binlerce uygulama arasından kadınların günlük yaşantısına katkı sağlayabilecek uygulamaları sizler için araştırdık. İşte her kadının telefonunda mutlaka olması gereken en iyi mobil güzellik uygulamaları...

1- WATER TİME

Su içmek vücuttaki toksinleri temizler ve cildinizi nemlendirir. Eğer su içmeyi unutuyor ya da ne kadar su içtiğinizi hatırlayamıyorsanız, imdadınıza WATER TİME yetişiyor. Bu uygulama günlük içmeniz gereken su miktarını takip ederek, su içmeniz için sizi uyarıyor.

2- THE HUNT

THE HUNT, kullanıcılarının dergilerden, sosyal medyadan, hatta sokakta birinden görüp beğendiği herhangi bir parçayı bulabilmesine yardımcı olan bir uygulamadır. Uygulamanın en güzel yanı ise fotoğraf yüklerken oluşturulan bir anket ile fotoğraftaki kıyafetin bulunması için yardım isteyebilme seçeneğinin olmasıdır.

3- SMART CLOSET 

SMART CLOSET, dolabınızı yanınızda taşır ve alışveriş yaparken size yardımcı olan bir uygulamadır. Bu uygulama sayesinde kıyafetlerinizi düzenleyebilir, hangi parçanın hangi parça ile daha iyi kombinleneceği konusunda yardım alabilirsiniz.

4- STYLE MY HAIR

STYLE MY HAIR uygulaması saç kesimi, renk ve stilleri dahil olmak üzere saç modellerini tam olarak denemenizi sağlayan sanal saç stili değiştirme uygulamasıdır. Dilerseniz adım adım anlatımlarla saç kesimini evde yapabilir ya da size en yakın en iyi kuaförü göstermesi ile saç kesiminizi gerçekleştirebilirsiniz. 

5- MIRROR

MIRROR, makyajınızı kontrol etmeyi unuttuğunuzda dışarıdayken rahatça kullanabileceğiniz bir uygulamadır. Özel ışık fonksiyonu sayesinde ön kameranızdan daha iyi bir ayna uygulamasıdır.

BONUS- PEPAPP

PEPAPP, regl ve ovülasyon günlerini takip eden, bu özel günlerde eğlenceli ve bilgilendirici tavsiyeler veren bir uygulamadır. 

Yeni anneler için akıllı cihaz uygulamaları

İLİŞKİLİ HABER

Yeni anneler için akıllı cihaz uygulamaları
Çocuk fotoğrafları en güzel nasıl çekilir?

İLİŞKİLİ HABER

Çocuk fotoğrafları en güzel nasıl çekilir?
Wet n Wild Au Naturel far paleti inceleme

İLİŞKİLİ HABER

Wet n Wild Au Naturel far paleti inceleme

BİR YORUM YAPIN 0