Wet n Wild Au Naturel far paleti inceleme

Bahar aylarının markaların birbirinden farklı koleksiyonları raflarda yerini aldı. Wet n Wild markası da hem günlük hem de özel günlerde kullanılabilen Au Naturel isimli far paletini satışa sundu.Sizler için Au Naturel far paleti hakkında merak edilen soruları yanıtladık. İşte Wet n Wild Au Naturel far paleti inceleme…

Hayvanlar üzerinde test yapmayan ve uygun fiyatlarıyla tüm kadınların sevdiği markalar arasında yer alan Wet n Wild, bu kez pigmentasyonu yüksek ve birbirinden farklı renklerin bir arada bulunduğu bir palete imza attı. Sizler için sadece Gratis mağazalarında satılan Wet n Wild Au Naturel far paletini inceledik…

Palette toplan 10 farklı renk bulunuyor. Bu renklerin beş tanesi mat, beş tanesi ise ışıltılı renkler var.

Muhteşem göz makyajı yapmak istiyorsanız mutlaka ürünü kullanmadan önce bir göz bazı kullanmalısınız. Bu sayede far paletinde bulunan renkler daha güzel dağılıyor.

Paletin bir diğer olumlu özelliği ise istediğiniz rengi kolayca ulaşabilmeniz. Kesinlikle tozutmuyor.

Uygun fiyatlı ürünlere göre pigmentasyonu oldukça iyi. Tek bir paletle göz kamaştıran bir göz makyajı yapabilirsiniz. İçerisinde bulunan pembe ışıltılı beyaz rengi kaş altınıza ve göz pınarlarınıza uygulayarak gözlerinizi olduğundan daha büyük gösterebilirsiniz.

Palette bulunan koyu kahverengi far ise bakır simler içeriyor bu özellik gözlerinizin derin anlam kazanmasına da yardımcı oluyor.

Wet n Wild Au Naturel far paletinin satış fiyatı ise 19,90 TL.

50 TL'ye hazırlayabileceğiniz makyaj çantası

İLİŞKİLİ HABER

50 TL'ye hazırlayabileceğiniz makyaj çantası
En iyi mobil güzellik uygulamaları

İLİŞKİLİ HABER

En iyi mobil güzellik uygulamaları
Garnier Nem Dengesi krem inceleme

İLİŞKİLİ HABER

Garnier Nem Dengesi krem inceleme
Estée Lauder Double Wear fondöten incelemesi

İLİŞKİLİ HABER

Estée Lauder Double Wear fondöten incelemesi
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0