Maybelline'den mutlaka alınması gereken 4 ürün

Son zamanlarda kaliteli ürünleriyle adını sıkça duyduğumuz Maybelline New York markasından mutlaka alınması gereken ürünleri sizler için inceledik. İşte hem performans bakımından hem de fiyat açısından herkesin mutlaka alması gereken 4 Maybelline ürünü...

Farklı ambalajları ve oldukça başarılı ürünleriyle kozmetik dünyasında adını altın harflerle yazdıran Maybelline New York, geçtiğimiz yıl ünlü model Gigi Hadid ile çok ses getiren bir işbirliği yaptı. Sizler için Maybelline markasından mutlaka alınması gereken ürünleri kullanıcı yorumları ile birlikte inceledik. 

İşte Maybelline'den alınması gereken 4 ürün...

1- Maybelline Color Tattoo - 35 On and On Bronze / 21,90 TL

Marbelline markasının farları, uygun fiyatlı olmalarına rağmen pigmentasyon ve kalıcılık bakımından pahalı bir çok markaya muadil olarak gösterilebilir. Color Tattoo farları da kullananlar tarafından çok beğenilmiş, kremsi yapıları sayesinde kolayca uygulanabiliyor. Özellikle de 35 numara koyu kahve tonlarında olan ürün mutlaka alınması gerekenler arasında yer alıyor.  

2-Maybelline Lash Sensational Yelpaze Etkili Maskara / 29,90 TL

Kirpiklerinizi tek tek ayıran simsiyah bir rimel arayanlara müjde! Son zamanların en çok satılan ve kullananlar tarafından çok beğenilen Lash Sensational, kirpiklerinizi dökmeden dolgunluk kazanmasını sağlıyor. 

3-Maybelline New York Instant Age Rewind Kapatıcı / 47,90 TL

 

Maybelline'nin  Age Rewind kapatıcısı, kusursuz bir makyajın olmazsa olmazları arasında yer alıyor. Türkiye'ye iki farklı renk seçeneği gelmesi kullananlar tarafından çok beğenilmese de kapatıcılığı yüksek başarılı ürünler arasında yer alıyor.

4-Maybelline New York Color Sensational Rujlar 29,90 TL

İçerisinde bal özü bulunana bu rujlar, dudakları nemlendirerek göz kamaştıran bir görünüm sağlıyor. Uzun süre kalıcılığıyla da oldukça beğenilen bu rujlar Maybelline markasının uygun fiyatlı ürünleri arasında yer alıyor.

Estée Lauder Double Wear fondöten incelemesi

İLİŞKİLİ HABER

Estée Lauder Double Wear fondöten incelemesi
Rival yağ ile La Mer Renewal yağın karşılaştırması

İLİŞKİLİ HABER

Rival yağ ile La Mer Renewal yağın karşılaştırması
Kese kağıdı nasıl kullanılır?

İLİŞKİLİ HABER

Kese kağıdı nasıl kullanılır?
Benefit Galifornia allık incelemesi

İLİŞKİLİ HABER

Benefit Galifornia allık incelemesi
Flormar Free Spirit koleksiyon incelemesi

İLİŞKİLİ HABER

Flormar Free Spirit koleksiyon incelemesi
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0