Kötü saç günlerinde yapılabilecek saç modelleri

Kötü saç günleri için yapabileceğiniz saç modellerini sizler için araştırdık. İşte kötü saç günlerinin kurtarıcısı olacak olan en güzel ve en pratik saç modelleri...

Sabah uyandığınız zaman saçlarınız gece bıraktığınız gibi değilse, kötü saç günündesiniz demektir. İşte böyle günlerde o saç asla şekil almaz ve uzun uğraşlar sonucu kişiyi hep hayal kırıklığına uğratır. "Yasemin.com" ekibi olarak, sizler için bu kötü saç günlerinde, sizi kurtaracak olan saç modellerini araştırdık.

İşte kötü saç günlerinin kurtarıcısı olmaya aday saç modelleri:

BERE VEYA ŞAPKA
Aceleniz olduğu bir günde saçlarınıza uzun uzadıya vakit ayıramayacaksanız eğer, kış aylarında bir bere ile yaz aylarında ise bir şapka ile saçlarınızın kötü gününü kurtarabilir ve oldukça tarz bir görüntü elde edebilirsiniz.

DERİN SAÇ AYRIMI
Saçınızı kaşınızın bitiş hizasından dağınık bir şekilde ayırarak saçınıza hacim verebilirsiniz. Yapması çok kolay olan bu saç modeli ile saçlarınıza cool bir hava katabilirsiniz. 

YARIM TOPUZ
Saçlarınızı kulağınızın üst hizasından ayırın ve olabildiğince yüksek bir şekilde toplayın. Saçlarınızın alt tarafını kabartıp, topladığınız saçın etrafında dolayarak bir topuz yapın. Bu saç modeli sayesinde saçlarınız hem derli toplu gözükecek hem de tarzınıza farklı bir hava katacaktır.

SAÇ ÖRGÜSÜ
Kötü saç gününde olduğunuz zaman, saçlarınızı dilediğiniz şekilde örebilir ve tarzınıza romantik bir hava katabilirsiniz.

Vücut tipine göre mayo nasıl seçilir?

İLİŞKİLİ HABER

Vücut tipine göre mayo nasıl seçilir?
Yağlı cildin parlaması nasıl önlenir?

İLİŞKİLİ HABER

Yağlı cildin parlaması nasıl önlenir?

BİR YORUM YAPIN 2

zeynep 5 yıl önce

Saçlarım her zaman hacimli ve sağlıklı göründüğü için çok sorun yaşamıyorum önceden çok sorun yaşıyordum ama patentli keratin kullanmaya başlayınca saçlarım daha sağlıklı ve hacimli olmaya başladı sorunum yok artık saçımla ilgili.

Sude 5 yıl önce

Benim için kurtarıcı saç modeli topuzdur ani bir işinmi çıktı müsayit değilmisin hemen topuz ve hafif makyaj yaparım on numara olur

Toplam 2 beğeni