Yüz şekline göre saç modelleri

Yüz şeklinize göre hangi saç modelini tercih etmelisiniz, sizler için araştırdık. İşte yüz şekillerine göre saç modeli seçim rehberi...

Saç modelinizde değişiklik yapmadan önce dikkat etmeniz gereken en önemli konulardan biri; yüz şeklinize en uygun saç modelinin ne olduğunu bilmenizdir. Yüz şeklinize en uygun saç modelini seçtiğinizde olduğundan daha şık ve uyumlu bir görünüm elde edebilirsiniz. "Yasemin.com" ekibi olarak, yüz şekline göre saç kesim modellerini sizler için araştırdık.

İşte yüz tipine göre saç modelleri:

YUVARLAK YÜZ

Geniş yanaklı ve yuvarlak bir yüze sahipseniz katlı saç modellerini tercih edebilirsiniz. Eğer kısa saç modeli tercih edecekseniz; arkadan öne doğru uzun kesilen saçlar, geniş yanak görüntüsünü kapatacaktır.

KARE YÜZ

Kare yüz şekline sahipseniz, yüzünüzü çerçeve içine alan saç modellerini tercih etmelisiniz. Tek tarafa ayrılmış saçlar yüzünüzün keskin hatlarını yumuşatarak, elmacık kemiklerinizi ortaya çıkarır.

OVAL YÜZ

Oval yüz şekline sahipseniz, istediğiniz saç modelini tercih edebilirsiniz. Elmacık kemiklerinizin dikkat çekmesini istiyorsanız da kakül kestirebilirsiniz.

KALP YÜZ

Kalp yüz şekline sahipseniz, saçlarınıza yükseklik katacak kesimler en idealidir. Düz kesimlerden uzak durmalısınız.

GENİŞ ALIN
Eğer alnınız geniş ise, kaküllü saç modelleri kurtarıcınız olabilir. Kakül sevmeyen kadınlar ise çene hizasından saçlarına katlar vererek alınlarını küçük gösterebilir.

Avon vücut spreyleri incelemesi

İLİŞKİLİ HABER

Avon vücut spreyleri incelemesi
Dantel modası nedir?

İLİŞKİLİ HABER

Dantel modası nedir?
Evde sarı saç boyamanın püf noktaları nelerdir?

İLİŞKİLİ HABER

Evde sarı saç boyamanın püf noktaları nelerdir?

BİR YORUM YAPIN 1

Derya 3 yıl önce

Uzun yüz modeli vermemişsiniz

Toplam 2 beğeni