Evde sarı saç boyamanın püf noktaları nelerdir?

Evde sarı saç boyamanın püf noktaları nelerdir, doğal ve gölgeli bir görünüm için nelere dikkat edilmeli, sizler için araştırdık. İşte evde sarı saç boyamanın püf noktaları...

Saçları sarıya boyamak diğer boyama işlemlerine göre daha zordur. Saçlarınızı sarıya boyamadan önce, bilmeniz gereken bazı püf noktaları vardır. "Yasemin.com" ekibi olarak, evinizde saçınızı boyarken dikkat etmeniz gerekenleri derledik.

İşte evde sarı saç boyamanın püf noktaları:
Saçlarınızı boyamadan önce, istediğiniz tonun size yakışıp yakışmayacağını bilmeniz gerekir. Bunu öğrenmek için cilt alt tonunuzun sıcak mı yoksa soğuk alt tona mı sahip olduğunu bilmeniz gerekir.

Cilt alt tonunu öğrenmek için bileğinize gün ışığında bakın, damarlarınız yeşil renkte ise sıcak, mavi renkte ise soğuk alt tona sahipsiniz; hangi renk olduğuna karar veremiyorsanız eğer cilt alt tonunuz nötr demektir.

Cilt alt tonunuzu belirledikten sonra, cilt alt tonunuza uygun saç rengini seçmelisiniz. Soğuk alt tona sahip kişiler, küllü renk; sıcak alt tona sahip kişiler, altın renkleri; nötr alt tona sahip kişiler ise daha yoğun renkleri tercih etmelidir.

Doğal bir görünüm elde edebilmek için saçlarınızı 1 - 2 ton açmanız gerekmektedir. Yoksa turunculaşmış bir saç renginiz olacaktır.

Gölgeli bir görünüm elde etmek için altın ve kül renklerini birbirine karıştırmayın. İki renk arasındaki renk farkı çok net olduğu için doğal olmayan bir görünüm olacaktır. Bunun yerine nötr tonlarda bir boya ile gölgelendirme işlemi yapabilirsiniz.

Gölgeli bir görünüm elde etmek için kullandığınız renklerin eşit miktarda ve iyi bir şekilde karıştırıldığına emin olun.

Saç derisi neden kaşınır? Tedavisi var mıdır?

İLİŞKİLİ HABER

Saç derisi neden kaşınır? Tedavisi var mıdır?
Yüz şekline göre saç modelleri

İLİŞKİLİ HABER

Yüz şekline göre saç modelleri
2018'in en iyi 5 maskarası

İLİŞKİLİ HABER

2018'in en iyi 5 maskarası
Sezonun öne çıkan tulum modelleri

İLİŞKİLİ HABER

Sezonun öne çıkan tulum modelleri

BİR YORUM YAPIN 0