2018'in en iyi 5 maskarası

Kusursuz makyajın vazgeçilmezi olan maskaralar, son zamanlarda kozmetik dünyasını alt üst ediyor. Sizler için son zamanlarda piyasaya sürülen en iyi 5 maskarayı detaylı bir şekilde inceledik. İşte son zamanların en iyi 5 maskarası...

Göz makyajının olmazsa olmaz adımı şüphesiz maskaradır. "Yasemin.com" ekibi olarak maskara kullanmayı çok seven kadınlar için sezonun en favori 5 maskarasını mercek altına aldık. 

İşte 2018'in en iyi 5 maskarası:

1- L’Oréal Miss Baby Roll Maskara / 44,99 TL

Kaliteli ambalaja ve güçlü pigmentasyona sahip olan L’Oréal markasının Miss Baby Roll maskarası, gün boyu akma ve dökülme yapmıyor. Aynı zamanda gün boyu kalıcı bu maskara, ıslak yada nemli görünen makyaj yapmayı seven kadınların bir numaralı tercihleri arasında.

2-Lancome Monsieur Big Maskara / 99,00 TL

Bu maskaranın ayrıntılı incelemesi için linke tıklayabilirsiniz...

3-Shiseido Full Lash Multi-Dimension / 129,00 TL

Son yıllarda çıkardığı başarılı ürünlerle kozmetik dünyasına adını altın harflerle yazdıran Shiseido, çıkardığı Full Lash Multi-Dimension maskara sayesinde hacimli kirpik sevenlerin favorileri arasına girdi.

4-  Flormar Precious Curl Maskara / 34,99 TL

Uygun fiyatlarıyla gönüllere taht kuran Flormar, her sezon yeni koleksiyonlar çıkarmaya devam ediyor. Yaz koleksiyonunun içerisinde yer alan bu maskarası da kullananlar tarafından oldukça beğenilmiş. Ürünün en belirgin özelliği kirpikleri simsiyah yaparak, tek tek ayırması. Aynı zamanda kalıcı etki sağlayarak kirpiklerin dökülmesini de önlüyor.

5- Max Factor Dark Magıc Maskara / 52,90 TL

Bu ürünün ayrıntılı bir şekilde incelmesi için linke tıklayın...

Avon vücut spreyleri incelemesi

İLİŞKİLİ HABER

Avon vücut spreyleri incelemesi
Evde sarı saç boyamanın püf noktaları nelerdir?

İLİŞKİLİ HABER

Evde sarı saç boyamanın püf noktaları nelerdir?
Sezonun öne çıkan tulum modelleri

İLİŞKİLİ HABER

Sezonun öne çıkan tulum modelleri
Loreal Paris Elseve köpüksüz şampuan incelemesi

İLİŞKİLİ HABER

Loreal Paris Elseve köpüksüz şampuan incelemesi
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Hasret Varol 4 yıl önce

Bu maskaraların fiyatları artık o kadar pahalı ki neye elimizi atsak yakıyor performans olarak daha uygun fiyata rimeller lazım uygun fiyata rimellerde de en zoru hacim konusu bence takma kirpik etkisini uygun fiyatlı rimellerde bulmak zor belki benim gibi düşünen azıcık kirpikliler vardır son keşfim oriflame in tremendous maskarası çok başarılı,sevgiler

Toplam 1 beğeni