2018 yeni saç trendi sombre ile ışıltılı saçlar

Son zamanların en trend saç modellerinden biri olan sombre saç modasını sizler için araştırdık. İşte sombre saç modası hakkında bilmeniz gereken her şey...

Birkaç sezondur oldukça sevilen ombreli saçlar, bu sezon yerini sombre uygulamasına bırakıyor. Sombre uygulaması, saçların ışıltılı ve güneşten açılmış gibi görünmesine denir. Kışın tercih edilen koyu renkler, yaz aylarında kendini güneş ışığı renklerine bırakıyor. Saç artistlerine göre sombre uygulamasının en önemli noktası, sert geçişler yerine daha yumuşak geçişlerle doğallığı ön plana çıkarmasıdır.

Sombre saç ile ombre saç modasının farkı saçta daha doğal görünüm elde etmek ve dipten uca renk geçişinin daha yumuşak olmasıdır. Ombre saçta 7 ton fark, sombre saçta ise 4 ton fark görülür. Bu saç modelinde amaç saçı tamamen boyamak yerine saçın belli kısımlarına veya uçlarına çok az bir ton ile açarak saç renginin güneşte açılmış gibi görünmesini sağlamaktır.

The Balm Down Boy allık incelemesi

İLİŞKİLİ HABER

The Balm Down Boy allık incelemesi
Blog topuklu ayakkabı modası

İLİŞKİLİ HABER

Blog topuklu ayakkabı modası
Afrika örgüsü saç trendi

İLİŞKİLİ HABER

Afrika örgüsü saç trendi

BİR YORUM YAPIN 3

banu 5 yıl önce

Bunları yaptırmayı çok seviyorum ama saçlarım ince telli ve çok çabuk yıpranıyor bu sebeple yaptırmaya korkuyordum ama kuaförüm yaptırmadan önce doğal keratin kullan dedi birkaç müşterisi kullanıyormuş hemen araştırdım patentli olandan aldım hemen ve saçlarıma artık istediğim her şeyi yapıyorum yıpranma kırık yanma falan olmuyor ve daha hızlı uzumaya başladı şükür saçımla ilgili sorunlardan kurtuldum.

Toplam 1 beğeni

Arya 5 yıl önce

Doğal keratin nereden temin edebiliriz? İsmini verebilir misiniz??

Toplam 0 Beğeni

Susu 5 yıl önce

Ismini yazarmsiniz keratinin

Toplam 2 Beğeni