En iyi saç maşası hangisi? Uygun fiyatlı saç maşası modelleri 2022

Saçlarınızı günlük hayatta da şekillendirmek için elektronikli ısı aletlerini kullanıyorsanız günümüz teknolojisinden yararlanarak saçlara zarar vermeyen ürünleri tercih edebilirsiniz. Seramik kaplama özelliği taşıyan saç maşaları güzellik merkezlerinde çok konuşulur hale geldi. Peki günümüzdeki en iyi saç masası hangisi? Uygun fiyatlı saç maşası var mı? Gelin birlikte inceleyelim...

Saç maşası, belirli sıcaklık ile saçların şekillenmesine yarayan bir teknolojik alettir. Saçları bukle bukle yapmak için kullanılan saç maşası, kadınların evlerinde veya kuaförlerin salonlarında çok sık kullandıkları bir alet olduğundan dolayı, en doğru ürünü seçmek önemli. Çünkü en iyi saç maşasını alsanız bile elde etmek istediğin saç modeli sizin saç tipinize uygun değilse sonuçtan memnun kalmayacaksınız. Bu zor seçimi yapmanın sizler için zor olduğunu bildiğimiz için piyasadaki en iyi hem de saçlara uyum sağlayan saç maşalarını derledik. İçerisindeki bulunan keratin ve seramik özellikleri sayesinde saçlara zarar vermeden üstelik, profesyonel ellerden çıkmış gibi görünmesini sağlayacak saç maşalarını bu yazımızda kolayca bulabilirsiniz. 

saç maşalarının boyutu

saç maşalarının boyutu

EN İYİ SAÇ MAŞALARI

  • 1- Babyliss Babyliss Pro Mira Curl Perfect Saç Kıvırma Makinesi

Babyliss Babyliss Pro Mira Curl Perfect Saç Kıvırma Makinesi

Babyliss Babyliss Pro Mira Curl Perfect Saç Kıvırma Makinesi

LED ışıklı açma/kapama düğmesi bulunan bu saç maşası, farklı dalga ve bukle türleri oluşturmak için satın alabilirsiniz. Üç ayrı ısı seçeneği olan bu ürün 230 C'ye kadar yükseliyor. Her defasında kuaföre gitmek maliyetli olacağını düşünüyorsanız bu ürün tam size göre. 

Fiyatı: 1447 TL

  • 2- Babyliss C338E Sublime Touch 38 mm Saç Maşası

Babyliss C338E Sublime Touch 38 mm Saç Maşası

Babyliss C338E Sublime Touch 38 mm Saç Maşası

Kısa sürede mükemmel saçlara kavuşmak ve saçlarınızı şekillendirirken zarar görmesini istemiyorsanız Babyliss C338E Sublime Touch tercih edebilirsiniz. Özel seramik kaplama sayesinde ısıyı eşit dağıtarak saçın zarar görmesini önler. 38 mm kalınlığı sayesinde tüm gün bozulmayan geniş dalgalar elde edersiniz.

Fiyatı: 429 TL

  • 3-Remington CI5338 Pro 38 mm Saç Maşası

Remington CI5338 Pro 38 mm Saç Maşası

Remington CI5338 Pro 38 mm Saç Maşası

Saçlarınıza doğal duran bukleler yapmak istiyorsanız Remington CI5338 Pro kullanabilirsiniz. Pürüzsüz parlaklık sağlayan anti statik seramik kaplama ile saçlarınızın kabarmasını engellerken kalıcı bukleler oluşturmasını sağlar.

Fiyatı: 439 TL

  • 4-Philips CurlControl HP8605/00 Seramik Bukle Saç Maşası

Philips CurlControl HP8605/00 Seramik Bukle Saç Maşası

Philips CurlControl HP8605/00 Seramik Bukle Saç Maşası

Saçlarınıza zarar vermeden ve yıpratmadan bukle yapmak ister misiniz? 25 mm aparatı sayesinde kusursuz bir şekilde saçlarınızı şekillendirebilirsiniz.

Fiyatı: 555TL

  • 5-Rowenta CF 6510 Curl Activ Automatic Rotation 

Rowenta CF 6510 Curl Activ Automatic Rotation

Rowenta CF 6510 Curl Activ Automatic Rotation

Otomatik döner başlığı ve hızlı ısınma özelliği sayesinde saçlara zarar vermeden şekil almasına yardımcı olur.

Fiyatı: 1349TL

SAÇ MAŞASI KULLANIRKEN YAPILAN HATALAR NELER?

  • - Saç maşası yaparken en sık yapılanlardan biri yanlış boyuttaki maşaları seçmek. Her saça aynı saç maşası uygun değildir. Örneğin kısa saçlar için 25 mm kalınlığındaki saç maşaları, uzun saçlar için ise 30 mm saç maşaları kullanılmalıdır.
  • - Son zamanlarda saç düzleştiricileri maşa olarak kullanılıyor. Maşanızın yanında olmadığı durumlarda kullanabileceğiniz bu yöntem, saçlarınızın hacmini kaybetmesine yol açabilir. 
  • - Saçlarınızı şekillendirdikten hemen sonra uyguladığınız saç spreyi, dalgalarınızın bozulmasına sebep olabilir. Bu yüzden saçlarınıza maşa uygulamadan önce saç spreyini kullanmalısınız.
  • - Saçlarınız herhangi bir boya, balyaj veya perma gibi işlem gördüyse mutlaka düşük ısıda saçlarınızı şekillendirmelisiniz. Isıyı ne kadar yüksek ayarlarsanız, dalgalarınızın kalıcılığı da o kadar artar. 
Tesettür mayo modelleri ve fiyatları 2022

İLİŞKİLİ HABER

Tesettür mayo modelleri ve fiyatları 2022
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 3

Ayla 3 yıl önce

Benin kisa oldugu Icin bu sayfayi izliyorum Peking Benin sack a hangi masa olmalidir

Pınar 4 yıl önce

Hangisini alayım karar veremedim

Toplam 2 beğeni

Gül 3 yıl önce

Ne aldınız peki.öneriniz nedir

Toplam 1 Beğeni