Nip + Fab Glycolic Fix Yüz Pedi ürün incelemesi

Cildinizden makyajı derinlemesine temizleyen ve aynı zamanda bakım yapan bir ürün arıyorsanız bu haberimiz tam size göre... Pratik kullanımı ve özellikleriyle mest eden 'Nip + Fab Glycolic Fix Yüz Pedi'ni sizler için inceledik...

Cildinizdeki kusurların ve siyah noktaların artmasına yol açan makyaj kalıntılarını kozmetik dünyasındaki bir çok ürünle kontrol altına alabilirsiniz. 'Yasemin.com' ekibi olarak sizler için sadece Watsons mağazalarında satılan 'Nip + Fab Glycolic Fix Yüz Pedi' makyaj temizleme ürününü inceledik.

İşte Nip + Fab Glycolic Fix Yüz Pedi incelemesi...

İçeriğinde glikolit asit ve hyaluronik asit bulunan bu pedler, ciltteki makyajı temizlerken aynı zamanda lekelerin azalmasına yardımcı oluyor. Cilt tonunu eşitlemeye yardımcı bir ürün arayanlara öneri olabilecek bu ürünün içerisinde 60 adet ped bulunuyor. 

Ayrıca ürünün içerisinde bulunan 'felisiya' maddesi sayesinde makyaj sonrası cildi yatıştırıyor.  Ancak bu ürünü kullanmadan önce dikkat etmeniz gereken bazı noktalar var. Özel içeriğe sahip olan bu ürün cildi soyma ve cildin rengini açma gibi özellikleri olduğu için gündüz kullanıldığında  mutlaka güneş kremi kullanılmalıdır.

Cildi ölü derilerden arındıran bu ürün, zararlı güneş ışınlarından da korumanız gerekmektedir. Eğer çok hassas yapıda bir cildiniz varsa bir uzmana danışmadan kesinlikle kullanmamalısınız. 

Kullanan bir çok kişi tarafından 10 gün içerisinde sivilcelerle karşılaştığı ve bir süre normale döndüğü gözlemlenmiştir. Ancak güzellik uzmanlarından yapılan bilgilendirmeye göre bu tarz sivilcelenmelerin normal olduğu ve herhangi bir sorun olmadığı söylüyorlar.

Ürünün indirimsiz satış fiyatı ise, 59,90 TL.

Keçeyle defter kaplama yöntemi

İLİŞKİLİ HABER

Keçeyle defter kaplama yöntemi
Temmuz ayının öne çıkan kozmetik ürünleri

İLİŞKİLİ HABER

Temmuz ayının öne çıkan kozmetik ürünleri
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0