Temmuz ayının öne çıkan kozmetik ürünleri

'Yasemin.com Güzellik' ekibi olarak Temmuz ayında indirim fırsatlarından yakalayarak aldığımız ve çok severek kullandığımız kozmetik ürünlerin ayrıntılı incelemesini yaptık. İşte Temmuz ayının önce çıkan kozmetik ürünleri...

Temmuz ayının sıcak günlerinde kullandığınız kozmetik ürünlerini değiştirmeli ve güneş koruma faktörü içeriğine sahip ürünler kullanmalısınız. Güzellik uzmanları yaz aylarında kullanılan ürünlerin hafif olmasına dikkat etmeli aynı zamanda güneş kremi kullanmadan cildinize makyaj yapmanın doğru olmadığını vurguluyor. 'Yasemin.com Güzellik' ekibi olarak sizler için Temmuz ayında kullanıp, deneyimlediğimiz kozmetik ürünlerini sizler için yazdık.

İşte Temmuz ayının önce çıkan kozmetik ürünleri:

-NARS Sun Wash Diffusing Bronzer / 150 TL

Deniz sonrasında hafif kızaran cildinize bronzer uygulayarak kusursuz bir makyaj yapabilirsiniz. Nars'ın Sun Wash Diffusing Bronzer'ı mat bitişi sayesinde doğal bir görünüm elde etmenizi sağlar. Ciltle bütünleşen bu ürün, pudra formuyla 2018 yazının vazgeçilmezi olacak.

Lancome Monsieur Big Maskara / 99 TL

Bu ürünün ayrıntılı incelemesi için linke tıklayabilirsiniz.

-Dior Nude Air Luminizer / 260 TL

Cildinizin her daim aydınlık ve bronz görünmesini istiyorsanız bu ürün tam size göre. Kullananların bir çoğu ilk denemede ürün hakkında olumsuz deneyimler yaşasa da bronzlaşmış tene uyguladıktan sonra kullanıldığında makyaj çantasından ayırmadıklarını söylüyor. Tatile gidemeyen ve bronzlaşmış görünümü sevenler için de ideal bir ürün olabilir. Sıvı yapısı ve kalıcı özelliğiyle ilk uygulamada muhteşem sonuçlar elde etmenizi sağlayacaktır. 

Max Factor Colour Elixir Honey Lacquer / 44,90 TL

Bu yılın trend renkleri arasında yer alan 'soft pembe' yaz aylarında dudaklarınıza çok yakışacak. Nemlendirici etkili bu likit ruj, içerisinde bulunan mineral yağ sayesinde dudakları besliyor. Bronzlaşmış teninizle buluşan bu renk aynı zamanda parlak görünmesine de yardımcı oluyor. 

Nip + Fab Glycolic Fix Yüz Pedi ürün incelemesi

İLİŞKİLİ HABER

Nip + Fab Glycolic Fix Yüz Pedi ürün incelemesi
Renkli banyo tuzu nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Renkli banyo tuzu nasıl yapılır?
Muhafazakar kesimin sosyalleştikleri mekanlar

İLİŞKİLİ HABER

Muhafazakar kesimin sosyalleştikleri mekanlar
Hamileler için tiril tiril elbise modelleri

İLİŞKİLİ HABER

Hamileler için tiril tiril elbise modelleri
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0