Saç düzleştiren süt maskesi nasıl yapılır?

Saçlarınızı doğal yöntemler kullanarak düzleştirebileceğinizi biliyor muydunuz? İşte saç düzleştiren süt maskesi yapımı...

Isı kullanarak saçlarını düzleştirmek yerine hem doğal yöntemlerle hem de zarar vermeden saçlarınızı düzleştirmek hayal olmasın. Güzellik uzmanlarının önerdiği ve son yıllarda oldukça revaçta olan saç düzleştiren süt maskesini sizler için araştırdık.

İŞTE SAÇ DÜZLEŞTİREN SÜT MASKESİ YAPIMI

MALZEMELER

Çeyrek su bardağı süt
Çeyrek su bardağı su
Yarım muz
İki çorba kaşığı bal
Tarak
Sprey şişe
Streç film

YAPILIŞI ve UYGULANIŞI

Muz ile suyu karıştırın. Daha sonra içerisine süt ve balı ekleyip blenderdan geçirin.

Karışımı sprey şişeye doldurun. Saç uçlarınızdan başlayarak tüm saçlarınıza karışımı emene kadar sıkmaya devam edin. Ardından 5 dakika boyunca saç diplerinize masaj yaparak tüm karışımı saçlarınıza sürün ve tarayın.

Kuru yer kalmayacak şekilde uyguladığınız maske sonrası streç film ile saçlarınızı sarın. 30 dakika beklettikten sonra ılık su ile durulayabilirsiniz.

İşte bu kadar!

2018 Sonbahar oje renkleri

İLİŞKİLİ HABER

2018 Sonbahar oje renkleri
Güzelliğinize gölge düşüren hatalar

İLİŞKİLİ HABER

Güzelliğinize gölge düşüren hatalar
Günlük kullanıma uygun rujlar

İLİŞKİLİ HABER

Günlük kullanıma uygun rujlar
2018 yılının yağmur bot modelleri

İLİŞKİLİ HABER

2018 yılının yağmur bot modelleri
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0