Hametol krem ne işe yarar? Hametol krem nasıl kullanılır? Hametol krem fiyatı

Yüzünüzdeki renk eşitsizliklerini gidermek aynı zamanda detejanlardan dolayı ellerde oluşan yara veya egzama gibi sorunları ortadan tek seferde gidermek istiyorsanız bu haber tam size göre. Elleri ve cildi onaran aynı zamanda bakım yapan Hametol kremi mercek altına aldık. Hametol krem ne işe yarar? Hametol krem nasıl kullanılır? Tüm bu soruların yanıtı sadece yasemin.com'da!

Son günlerde hem sosyal medya hem de televizyon ekranlarında reklamları karşımıza çıkan Hametol krem, eczanelerde yeni raflara dizilen ve Abdi İbrahim markasına ait bir kremdir. Diğer ilaç kremlerden ayıran özelliği içeriğinde hiç bir kimyasal madde içermeyen ve bitkisel içerikli olan Hametol krem, cildi tahriş etmemesi de önemli özelliklerinden biri. Herhangi bir parfüm, paraben, alkol ya da koruyucu madde bulunmayan bu krem, cilt üzerinde güçlü bir bariyer oluşturarak, cildi dış etmenlerin olumsuz etkilerine karşı koruyor. Sadece yüzde kullanılmayan hametol, el ve tüm vücut bakımında da rahatlıkla kullanılabiliyor. 

hametol krem

hametol krem

Avil krem ne işe yarar ve Avil merhem nasıl kullanılır? Avil krem yan etkileriİLİŞKİLİ HABERAvil krem ne işe yarar ve Avil merhem nasıl kullanılır? Avil krem yan etkileri

Asıl görevi cildi nemlendirmek ve beslemek olan Hametol krem, kış aylarında vazgeçilmeziniz olacak. Özellikle soğuk havalarda yıpranan cildi güzel bir şekilde onararak bakım yapan bu krem, epilasyon, ağda ve lazer uygulamalarının neden olduğu cilt tahriş ve kızarıklıklarına da kullanılabiliyor. Düzenli kullanıldığında cildin elastik özelliğini geri getiren bu ürün, son dönemin en gözde bakım kremleri arasında. 

hametol krem

hametol krem

Popolin pişik önleyici krem nedir ve ne işe yarar? Popolin pişik önleyici krem nasıl kullanılırİLİŞKİLİ HABERPopolin pişik önleyici krem nedir ve ne işe yarar? Popolin pişik önleyici krem nasıl kullanılır

Hametol krem piyasada 3 farklı şekilde satılıyor. Bunlar; cilt bakım kremi, onarıcı bakım kremi ve bebek pişik kremi olmak üzere.

HAMETOL CİLT BAKIM KREMİ;

İçeriğinde hamamelis virginiana bitki özü bulunan Hametol cilt bakım kremi cildi yoğun miktarda nemlendirerek, daha yumuşak ve ipeksi olmasını sağlıyor. Kısa sürede cildin eski elastik yapısını geri kazandıran bu krem, kızarıkları giderek renk eşitsizliğine çözüm oluyor. Cildi yumuşacık yaparken içerisinde bulunan Provitamin B5 sayesinde ise soğuk havalara karşı koruyor. Özellikle kuru, karma ve yağlı cilde sahip olanların rahatlıkla kullanabileceği bu ürünü denemenizde fayda var.

Aknefloxs kremin cilde faydaları! Aknefloxs krem nasıl kullanılır? Aknefloxs krem fiyatıİLİŞKİLİ HABERAknefloxs kremin cilde faydaları! Aknefloxs krem nasıl kullanılır? Aknefloxs krem fiyatı

HAMETOL ONARICI BAKIM KREMİ;

3 farklı şekilde eczanelerde satılan Hametol onarıcı krem ise, ciltteki kızarıklıkları gidererek eşitsizliği gideriyor. İçeriğindeki biberiye özü sayesinde yıpranan, çatlayan, pul pul görünen, kurumuş cildi toparlayan ürün; cildi pürüzsüzleştiriyor. İçerisinde bulunan hammelis virginia özü sayesinde cildin günlük nem ihtiyacını karşılıyor.Yani hem tahriş olmuş cildinizi onarmak hem de cildinizin günlük nem dengesini gözetmek adına bu ürünü kullanabilirsiniz.

Elocon krem nedir ve ne işe yarar? Elocon kremin cilde faydaları! Elocon krem fiyatı 2020İLİŞKİLİ HABERElocon krem nedir ve ne işe yarar? Elocon kremin cilde faydaları! Elocon krem fiyatı 2020

Hametol krem nasıl kullanılır

Hametol krem nasıl kullanılır

HAMETOL KREM NASIL KULLANILIR?

Gün içerisinde rahatlıkla kullanabileceğini bu kremi gün içerisinde 2 defa sürebilirsiniz. Düzenli kullanımda etkisini gösteren bu kremi vücudunuzun tüm bölgelerine uygulayabilirsiniz. Ancak uyguladığınız bölgenin temiz olmasına özen gösterin. Sürdükten sonra kolay emilmesi için parmak uçlarınızla masaj yapabilirsiniz.

HAMETOL KREM TÜYLENME YAPAR MI?

Kadınların merak ettiği soruların arasında genellikle tüylenme yapıp yapmadığı geliyor. Ancak hametol krem yüz için kullanıma uygun olduğunda dolayı, hiçbir şekilde yüzde ya da vücudun diğer bölgelerinde tüylenme problemine neden olmuyor. 

HAMETOL KREM FİYATI NEDİR?

Eczaneler ve kozmetik mağazalarda satılan hametol bakım kremi fiyatı 32,90 TL​'dir.

Bacak ağrısı neden olur? Bacak ağrısı hangi hastalıkları habercisi? Bacak ağrısı nasıl geçer?

İLİŞKİLİ HABER

Bacak ağrısı neden olur? Bacak ağrısı hangi hastalıkları habercisi? Bacak ağrısı nasıl geçer?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 7

Fatma Taşdemir 2 yıl önce

Bu miktar bı fiyata olmaz krem tüpü resmen boş gibiydi bu miktara bu fiyat olmaz

Toplam 1 beğeni

Fatma Taşdemir 2 yıl önce

Krem kapında çok çok az o krem miktarına fiyatı 5Tl olmalı fiyatı ve miktarı orantısız tavsiyem sakın almayın

Gamze karapinar 3 yıl önce

Nemlendiricim kalmadigi zaman tesadufen kullanmistim ve benim vazgecilmezim oldu herkeste ayni etkiyimi gosteriyo bilmiyorum ama cildimi rengini ck guzel yapti genel olarak bozuk cildim yok buda parlatti ben cok memnunum ama buyuk bir kapta olsa cok sevinicem

Toplam 2 beğeni

Bedriye Tekin 3 yıl önce

Eczacının önerisi ile kullandım Çok memnunum bundan sonra bir numaralı kremim hiçbir yan etkisinin de görmedim

Toplam 1 beğeni

Bedriye Tekin 3 yıl önce

Eczacı önerdi çok memnunum onarıcı bakım kreminden de cilt kreminden de İyi ki önermiş bundan sürekli kullanacağım ben hiçbir yan etkisini görmedim

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun