Wilkinson Pomad neye yarar ve ne için kullanılır? Wilkinson Pomad uygulama yöntemi!

Genellikle uyuz hastalığına yakalananların uzmanlar tarafından önerisi ile kullandıkları Wilkinson Pomad kaşıntıyı gideren bir ilaç. Bugünkü haberimizde Wilkinson Pomad neye yarar ve ne için kullanılır? Wilkinson Pomad uygulama yöntemini ele aldık.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Etken maddesi içinde 1 gramında 0.125 gram Goudron Vegetal 0.125 gram kükürt içeren bir pomattır. Sadece eczanelerde satılan bu pomadın yardımcı maddesi ise Savonnoir, kalsiyum karbonat, vazelin velanolin'dir. Wilkinson pomad lokal antiseptik, antipuritik ve antiparaziter etkisinden dolayı sedef hastalığı (psöriasis), egzema ve akne(sivilce) tedavisinde kullanılır. Ayrıca Permetrin (parazit öldürücü etki gösteren ilaç-uyuz ilacı) ile tedaviden olumlu sonuç alınamayan hastalara, tedavide wilkinson pomad tedavisi (kükürt+vazelin) tavsiye edilebilir. Uzman doktor kontrolünde kullanılması gereken bu ilaç, çatlamış, yanık veya yaralı deriye sürülmemelidir. 

Uyuz nedir? Uyuz hastalığı nasıl anlaşılır? Uyuz belirtileri nelerdir? Uyuz nasıl tedavi edilirİLİŞKİLİ HABERUyuz nedir? Uyuz hastalığı nasıl anlaşılır? Uyuz belirtileri nelerdir? Uyuz nasıl tedavi edilir

WİLKİNSON POMAD NASIL KULLANILIR?

WİLKİNSON POMAD NASIL KULLANILIR?

Travazol krem ne işe yarar? Travazol krem kullanımı! Travazol krem fiyatıİLİŞKİLİ HABERTravazol krem ne işe yarar? Travazol krem kullanımı! Travazol krem fiyatı

WİLKİNSON POMAD NASIL KULLANILIR?

Tüm vücudunuzu keseleyerek yıkadıktan sonra iyice kurulayınız. Sıcak suyla yıkandıysanız teninizin soğumasını sağlayınız. Wilkinson‘u  3 gün ardı ardına her gün bir defa olmak üzere boynunuzdan ayak tabanınıza kadar ince bir tabaka halinde ve ilacın iyice emilmesi için yavaş hareketlerle masaj yaparak sürünüz. Süre bitiminde vücudunuzu tamamen yıkayınız ve temiz, ütülü iç çamaşırları giyiniz.

Uyuz hastalığına iyi gelen eczanedeki kremlerİLİŞKİLİ HABERUyuz hastalığına iyi gelen eczanedeki kremler

WİLKİNSON POMAD FİYATI NEDİR?

Wilkinson %12.5 deri pomadı, 100 gramlık alüminyum tüpte 92,01 TL'ye satılmaktadır.

Yasemin.com ailesi olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz... Kullandıktan sonra mutlaka yorum yapın! 

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 863

Sema 3 ay önce

Arkadaşlar annem 2 aydır kaşınıyordu koltuk altıyla başladı. Cildiyeden randevu aldık ama 1 ay sonrasına veriyor kendimizce egzamadır fln dedik bu süreçte evdekiler olsun hatta ayni yatagı paylaşma aynı koltukta oturma oldu. Gelen giden çok oldu oturmalar fln temas oldu öylede. Bu sürece kadar temas edilen kimsede kaşıntı olmadı babamda fln aynı yatakta yatmalarına rağmen bir belirti yok kimsede. Cildiye randevu günü gelene kadar kaşıntısı meme ucu karın bacak oldu. Cildiye gitti Wilkinson verdi kullanıyoruz bakalım. Ama anlamadığım 2 3 ay oldu ve temasa rağmen kimsede birşey çıkmaması annemde olması tek

Ibrahim 3 ay önce

Arkadaşlar 38 yaşındayım bi insana gıcık olunca hani uyuz dersiniz ya o cok hafif bi kelime uyuzu kaldırabilmek ve.mucadele edebilmek asıl mesele 3 aylık bi bebeğim var hastalığı öğrenince ve araştırmaya başlayınca olayın ciddiyetini kavradım kendimi otelde karantinaya aldım ben bunu yenerim dedim 5 gün eşim devlet hastanesi doktoru eşinizde gelsin deyince gittim otelden cik kalma gerek yok dedi eve döndüm iyi mi ettim kötümü bilemedim derken 1.ayim oldu kullanmadığım yapma ilaç kwelleda ziver allerset sirke şu bu kalmadı en son vilkonsona geçtim koku hiç önemli değil b..k olsa b..kk sürerim o derece bebeğimi öpüp koklayamiyorum gece 3 te kalkıp kaşınması ayrı işime gidemiyorum o ayr

Toplam 4 beğeni

Senem 4 ay önce

Arkadaşlar ben 2019 dan beri uyuzum geçmedi bir otelde kaldım ordan kaptım öyle herkesle ilişkide de bulunan bir insan değilim ama otel yatağı yetti sanırım uyuz olmak için, bu Wilkinsonu bugün sabah denedim bütün ev benzin gibi koktu çok kötü kokusu var inşallah işe yarar ondan öncede çok şey denedim denize girmek de işe yaradı ama önümüz kış maalesef giremiyoruz.

Toplam 1 beğeni

Zeynep 5 ay önce

Bölüm 3 Uyuzluyken kullandığınız Nevresim ve havluları 90 derecede en az 1 saat yıkayıp kuruyunca ütülüyorsunuz. Saç fırçalarınızı da kaynar suda bekletiyorsunuz. Ve ev-araba koltuklarınızı çok sıkı bastıra bastıra elektrikli süpürge ile süpürüyorsunuz. Tavsiyem süoürme işleminden sonra ev ve araba koltuklarınızı 1 hafta kadar örtülü kullanın. Kesin çözümdür, biraz meşakkatli biliyorum ama inanın başka yol yok. Çok geçmiş olsun hepimize..

Toplam 1 beğeni

Zeynep 5 ay önce

Bölüm 2 Devam edelim. 7.gün aynı tedaviye tekrar başlıyoruz. Herşey birebir aynı. Bu arada, uyuzluyken giydiniz tüm giysileri, ayakkabı ve terlikleri poşete koyup ağzını sıkı bağlayıp hava almayacak şekilde en az 4 gün bekletiyorsunuz, sonra hepsini yıkayıp mutlaka uzun uzun ütülüyorsunuz.

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun