En etkili yara izi kremi! Yara izlerini gideren eczanedeki kremler neler 2023

Yara izleri vücudun her yerinde olmakla birlikte yüzünüzde de oluşabilir. Yüzde oluşan yaraların büyüklüğü ve ne çeşit bir nedene bağlı olduğu tedaviyi hızlandırmada etkilidir. Cildinizdeki yara izlerini gidermek isterseniz eczanedeki kremleri kullanabilirsiniz. Peki en etkili yara izi kremi hangisi? Yara izlerini gideren eczanedeki kremler neler 2023? işte sorunun yanıtı:

Düşme, vurma veya sinek ısırığı kaşıntısı ya da  yanıklar, ameliyatlar sonrasında sebebiyle sonradan oluşan ciltteki yara izleri kalıcı olabiliyor. Zamanla geçmeyen bu yara izlerini kimyasal yöntemlerle kısa sürede ortadan kaldırabilirsiniz. Dermatologlar yara ve sivilce izleri için İğneli Lazer, Kimyasal Peeling, Radyofrekans ve IPL lazer gibi uygulamaları önerebilir. Yüzde oluşan yaraları makyajla kapatmak geçici bir yöntem olmasının yanı sıra cildin sürekli kimyasal ürünlere maruz kalması sonucunda cildin tahriş olmasına ve yaraların daha çok belirginleşmesine neden olabilir. Bugünkü yazımızda sizlere yara izlerini gideren kremleri sıralıyoruz.

En etkili ve en iyi leke giderici eczanedeki kremler 2022İLİŞKİLİ HABEREn etkili ve en iyi leke giderici eczanedeki kremler 2022

yara sonrası dikiş izi

yara sonrası dikiş izi

  • CONTRACTUBEX KREM / 199,95 TL:

CONTRACTUBEX

CONTRACTUBEX
 Yıllar önce olan bir kaza, ameliyat yada eskilerden kalmış bir yanık izi Contractubex jel ile geçebilir. Burada bilmeniz gereken önemli husus ise yara izi ne kadar eski ise iyileşme süreci de buna bağlı olarak uzamaktadır. Düzenli kullanarak kesin sonuç almanız mümkündür. Özellikle ameliyat sonrasında oluşan kalıcı izleri ya da ağır yaralanmanın etkisi olan vücuttaki izleri gideren bu jel, hamilelerin korkulu rüyası olan çatlakları da mucize bir şekilde ortadan kaldırıyor.

Contractubex krem ne işe yarar? Contractubex krem nasıl kullanılır? Contractubex krem fiyatıİLİŞKİLİ HABERContractubex krem ne işe yarar? Contractubex krem nasıl kullanılır? Contractubex krem fiyatı

  • FUCİDİN KREM / 51,41 TL:

FUCİDİN

FUCİDİN
 İçerisinde bulunan etken maddesi sayesinde antibakteriyel özellik taşıyan bu krem, aynı zamanda bakterilerin sebep olduğu cilt enfeksiyonlarını kısa sürede ortadan kaldırıyor. Bu ilaç yanık tedavisinde de iz kalmaması için kullanılabilir.Epilasyon işlemi sonrasında ciltte tahriş, sivilce vb. gibi istenmeyen durumlar oluşmaması için Fucidin kullanılabilir.

Fucidin krem ne işe yarıyor? Fucidin krem nasıl kullanılır? Fucidin krem fiyatıİLİŞKİLİ HABERFucidin krem ne işe yarıyor? Fucidin krem nasıl kullanılır? Fucidin krem fiyatı

  • MADECASSOL KREM / 77,31 TL:

MADECASSOL

MADECASSOL
Madecassol, içerisinde bulunan Centella asiatica bitkisinin ham maddesi sayesinde cildi onaran, yenileyen, yaraları iyileştiren bir etkiye sahip bir medikal kremdir. Özellikle yara, yanık, cilt lekeleri, sivilce izleri, çatlaklar tedavisinde kullanılıyor. Lazer epilasyon ve cilt bakımı sonrası oluşan tahrişlerin tedavisinde oldukça başarılı bir üründür. 

Madecassol krem ne işe yarar? Madecassol kremin kullanımı nasıl olur? Madecassol kremin fiyatıİLİŞKİLİ HABERMadecassol krem ne işe yarar? Madecassol kremin kullanımı nasıl olur? Madecassol kremin fiyatı

  • EXPİGMENT KREM / 39,99 TL:

EXPİGMENT

EXPİGMENT
Expigment kremi lekelerinizi geçirmek için kullanacaksanız gün içerisinde 2 defa kullanmanız yeterli olacaktır. Derinin üst tabakasında yani güneş lekeleri, çil, sivilce izi ya da koyu renkte oluşan halka gibi izleri başarılı bir şekilde geçiren bu krem son günlerde sosyal medyanın diline düştü. 

Expigment krem ne işe yarıyor? Expigment krem nasıl kullanılır? Expigment krem fiyatıİLİŞKİLİ HABERExpigment krem ne işe yarıyor? Expigment krem nasıl kullanılır? Expigment krem fiyatı

  • DERMATİX SLİKON GEL / 220 TL:

DERMATİX

DERMATİX
Yenilenmiş formülü ve ambalajıyla popüler olan Dermatix Silikon Jel; içerisinde etken maddeler sayesindeki uygulandığı bölgede kısa sürede yara izlerini düzeltmeye yardımcı oluyor. Yıllardır bir türlü izi gitmeyen yaralarınızı ortadan kaldırmak istiyorsanız bu jeli deneyebilirsiniz.

Dermatix Silikon Jel ne işe yarar? Dermatix Silikon Jel nasıl kullanılır?İLİŞKİLİ HABERDermatix Silikon Jel ne işe yarar? Dermatix Silikon Jel nasıl kullanılır?

Yasemin.com ailesi olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz... Kullandıktan sonra mutlaka yorum yapın! 

Afet döneminde sosyal medya kullanımlarına dikkat! Uzmanı uyardı

İLİŞKİLİ HABER

Afet döneminde sosyal medya kullanımlarına dikkat! Uzmanı uyardı
Kızılcık Şerbeti 16. bölüm Nursema'nın kıyafetlerinin markası ve fiyatları

İLİŞKİLİ HABER

Kızılcık Şerbeti 16. bölüm Nursema'nın kıyafetlerinin markası ve fiyatları
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 21

Yiğit 1 yıl önce

Yüzümde sivilceden kalan yara izleri var ne iyi gelir sizce

Toplam 1 beğeni

Pınar 1 yıl önce

Meraba bende yıllardır stres kaşıntısı var buda belimde izler birakti koyu renkli ne iyi gelir sizce

Toplam 1 beğeni

Yıldız 1 yıl önce

Expigment 4 harika krem bilinçli kullanmayanlar kreme laf söylemesin ! Kesinlikle güneş görmeyecek gece süreceksiniz her yaz güneş lekesine uyguluyorum 3 günden itibaren etkisini gösteriyor..Her yaz tatilinde türkiye den 4beş tane kesin alıyorum. Expigment 4 daha etkili sadece bilinçli yapın birseyi yaparken !

Toplam 3 beğeni

emrah 1 yıl önce

Merhaba hocam yıllar önce hint kınası dövmesi yaptırmıştım, iz kalmıştı kahverengi izler duruyor ne kullansam geçirir acaba

Toplam 2 beğeni

Ayşe 1 yıl önce

Kolumdaki bıçak izini hangi krem geçirir

Toplam 7 beğeni

Ela 1 yıl önce

Contractubex uzun süre kullanimda işe yaradığını duymuştum

Toplam 0 Beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun