Beklazon krem ne işe yarar ve faydaları nelerdir? Beklazon krem nasıl kullanılır?

Ülkemizde yaygın bir hastalık olan egzama hastalığının bütün türlerinde etkili olan Beklazon krem, iltihaplı cilt hastalıklarının tedavisinde birebirdir. Her evin ecza dolabında bulunması gereken bu merhem nedir, ne işe yarar, nasıl kullanılır, fiyatı nedir gibi soruların cevaplarını sizler için hazırladık.

Beklazon pomad cilt üzerine uygulanan egzama,sedef hastalığı, alerjik dermatit, yüzde plak oluşumu gibi sorunlarda kullanılan bir ilaçtır. Bu ilacın farklı formları da vardır bunlar: Beklazon krem(merhem), beklazon losyondur. Farklı formları olsa da hepsi aynı hastalıkların tedavisinde kullanılmaktadır. Formların farklı olması uygulanacak cildin yapısından dolayı değişkenlik göstermektedir. Bu pomadın ruhsat sahibi de üreticisi de Bilim İlaç Sanayi ve Ticaret A.ş’dir, üretim yeri ise Gebze-Kocaeli’dir. 30 gramlık tüplerde eczanelerde satılan kortizonlu bir ürün olduğununda altını çizelim. Kortizonlu olması sizi endişelendirmesin çünkü egzama ve sedef sorunları için genellikle kortizonlu ilaçlar etki etmektedir.

BEKLAZON KREM NASIL KULLANIR?

Bu ilaç sadece harici kullanım içindir. Doktorunuzun önerdiği doz ve sürede kullanmalısınız. Kullanmadan önce prospektüsteki talimatları kontrol edin. Bu kremi kullanmadan önce ve sonra mutlaka ellerinizi yıkayın. Önce etkilenen bölgeyi temizleyin ve kurulayın. Daha sonra bu kremi ince bir tabaka halinde etkilenen bölgeye uygulayın. Etkilenen bölge eller değilse, bu kremi uyguladıktan sonra ellerinizi yıkayın.

BEKLAZON KREM FİYATI

Fiyatı: 5,7 TL’dir.

Oje lekesi nasıl çıkarılır? Oje lekesi çıkarmanın püf noktaları

İLİŞKİLİ HABER

Oje lekesi nasıl çıkarılır? Oje lekesi çıkarmanın püf noktaları
Uyanış Büyük Selçuklu nerede çekiliyor? İsfahan Selçuklu Sarayı nerede

İLİŞKİLİ HABER

Uyanış Büyük Selçuklu nerede çekiliyor? İsfahan Selçuklu Sarayı nerede
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0