Philips'ten 14 Şubat'a özel indirim! Phlips indiriminden ne alınır?

Evde 14 Şubat sürprizleri, bir şekilde güzel bir masayla taçlanıyor. Her yıl 14 Şubat'ta sevdiklerini mutlu etmeyi sevenler için muhteşem indirim kampanyasıyla karşınızdayız. Yılın en özel gününde sizler de hediye almayı düşünüyorsanız Philips indirimlerini incelemelisiniz.

Sevgililer Günü yaklaşıyor... Bu çok özel günde sevgilinize, eşinize ya da sevgiyle bağlı olduğunuz yakınlarınıza kalıcı hediyeler almak istiyor ama ne alacağınıza bir türlü karar veremiyor musunuz? O halde bu içeriğimiz tam size göre! 

Hep gülümsesin diye…  Yapılan birçok bilimsel araşUrma; gülmenin kalbe, strese ve bağışıklık sistemine oldukça iyi geldiğini gösteriyor. Yani içinde bulunduğumuz pandemi sürecinde ne kadar gülümsersek kendimize o kadar iyilik etmiş oluyoruz. Bu düşünceden hareketle; sevdiklerinizin gülümseyişlerine kusursuz bir görünüm kazandırmak için onlara elektrikli diş Wrçası hediye etmeniz yerinde bir tercih olabilir.  
 
Rakipsiz performans ve harika bir görünüm için bizim önerimiz: Philips Sonicare elektrikli diş fırçaları 
  

Saçları canlılığını ve parlaklığını hep korusun diye…  Pandemi nedeniyle kuaför salonlarına gitme sıklığı oldukça azaldı. Özellikle fön ve saç bakımı gibi yakın temas gerektiren işlemler için kuaföre gitmek yerine evde çözümler üretmek daha popüler hale geldi. Dolayısıyla profesyonel sonuçlar veren saç kurutma makinelerine olan ilgi de ar]. Her uygulamada aynı zamanda saçlara bakım yapan ve kırıkların azalmasına katkı sağlayan bir saç kurutma makinesine eminiz ki bugünlerde hiçbir kadın “hayır” diyemeyecektir. 

Düşük sıcaklıkta bile muhteşem sonuçlar için bizim önerimiz: ThermoProtect Saç Kurutma Makinesi  

Saçları hep fönlü görünsün diye…

Saçlarını düz kullanmayı seven ve bu yüzden her duş sonrası kabaran saçlarını düzleştirmek için çoğunlukla saatlerini harcamak zorunda kalan bir kadını sizce en çok ne mutlu edebilir? Tabii ki çok kısa sürede sonuç veren bir saç düzleştiricisi! Saç Fırçası formuyla hem kolay kullanılabilen hem de çok kısa sürede doğal düzlük sağlayan bir düzleştirici bu anlamda ideal bir seçim olabilir. 

5 dakikada doğal düzlük ve canlı görünüm için bizim önerimiz: StyleCare Essential Isıtmalı düzleştirme Fırçası

Tarzını kişiselleştirsin diye… 

Saç ve sakal kesimi, bir erkeğin tarzı hakkında oldukça önemli ipuçları verir. Erkeklerin kolay  kolay berber değiştirememelerinin nedeni; saç ve sakallarını, yani tarzlarını herkese emanet edememelerinden kaynaklanır. Ancak içinde bulunduğumuz pandemiden dolayı erkekler de saç ve sakal düzeltme ya da kesme işlemlerini evde kendileri yapmaya başladılar. Dolayısıyla iyi bir bakım seti ideal bir hediye olarak değerlendirilebilir. 

Gelişmiş şekillendirme ve kolay kullanım için bizim önerimiz: Multigroom erkek bakım serisi

Aşkına iyi bakacak hediyeler Philips’te. 14 Şubat Sevgililer Günü Fırsatları için tıklayın! 

En güzel spor kombin modelleri ve fiyatları |Spor yaparken tercih edeceğiniz en güzel taytlar

İLİŞKİLİ HABER

En güzel spor kombin modelleri ve fiyatları |Spor yaparken tercih edeceğiniz en güzel taytlar
Şık ve pratik Hilton lavabo modelleri ve örnekleri

İLİŞKİLİ HABER

Şık ve pratik Hilton lavabo modelleri ve örnekleri
Yaprak Dökümü nerede çekildi? Yaprak Dökümü'nün çekildiği köşk nerede? Laz'ın Köşkü adresi

İLİŞKİLİ HABER

Yaprak Dökümü nerede çekildi? Yaprak Dökümü'nün çekildiği köşk nerede? Laz'ın Köşkü adresi
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 3

Marifetli Hanımcık 3 yıl önce

Kesinlikle deniyeceğim ❤️

Marifetli Hanımcık 3 yıl önce

Kesinlikle deniyeceğim ❤️

Way Be 3 yıl önce

Müslümanları sevmeyen bir şirket olduğu için Philips ten Hiç Bir şey Alınmaz.