Kır düğünü için en güzel saç modeli hangisi? 2022 muhteşem kır düğünü saç modelleri

Kır düğünlerinde tercih edilen gelinlikler de çok abartılı olmadığı için saç modelleri de bu sadeliğe ve kır düğünü konseptine uygun olmak durumunda. Kır düğünü için saç modelleri araştıran gelin adaylarının ilgisini çekecek, birbirinden farklı, şık ve zarif kır düğünü saçlarını derledik!

Gelin saçı modellerinde artık sımsıkı toplanmış balerin topuzlar, abartılı düzeyde krepe atılmış kabarık saçlar  çoktan tarihe karıştı. Gelin adayları tercihini daha doğal görünen saç modellerinden yana kullanıyor. Özellikle kır düğünlerinde gelin saçı modeli çok daha fazla önem taşıyor. Çünkü hafif bir rüzgar bile  bazı saç modellerinin bozulmasına sebebiyet verebiliyor. Bu nedenle kır düğünü saç modelleri 2022 modasına baktığınızda natürel ve abartı barındırmayan saç tasarımlarının karşımıza çıktığını söyleyebiliriz. Uzun saçlara sahip olanlar için alternatiflerin çok daha fazla olduğunu belirtmek lazım.

Gelin makyajı nasıl olmalı? Kusursuz gelin makyajı için 10 öneriİLİŞKİLİ HABERGelin makyajı nasıl olmalı? Kusursuz gelin makyajı için 10 öneri

Örgülü saç modelleri gelin başı olarak daha fazla ilgi görmeye başladı. Bunun yanı sıra su dalgası görünümlü açık saçlarla evlenen gelinlerin sayısı da bir hayli fazla! Ancak kısa saçlara sahip olan gelin adayları da saçlarının dağılması riski olmadan gönlünce model seçimi yapabiliyor.

Gelin olmadan önce cilt bakımı nasıl yapılır? Düğün öncesi kusursuz cilt bakım önerileriİLİŞKİLİ HABERGelin olmadan önce cilt bakımı nasıl yapılır? Düğün öncesi kusursuz cilt bakım önerileri

Gelin saçı yaptıracağınız zaman en önemlisi gelinliğinizin modelini göz önünde bulundurmalısınız. Eğer straplez bir gelinlik seçeceksiniz 2022 gelin at kuyruğu saç  modellerine göz atmalısınız. Ayrıca atkuyruğu modellerinde en güzel tasarımlar vardır.

2022 KIR DÜĞÜNÜ GELİN SAÇ MODELLERİ NELER?

Gelin başı örgü saç modeli olarak saçları toplu bir şekilde örgü tasarımı ya da tepeden dolanan örgüler oldukça dikkat çekmektedir. Hareketli ve güzel bir sezon gelinlerin de yüzünü güldürecek.

Dağınık topuz gelin saç modeli 2022 sezonunda yine farklı dalga şeklinde toplu tasarımlar karşınıza geliyor. 2019 kır düğünü gelin saç modeli olarak 1980 senesinde Türk filmlerinde de çok dikkat çeken dalgalı açık saç tasarımları yer almaktadır.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0