Düğün öncesi en etkili cilt bakımı nasıl yapılır? Pürüzsüz gelin cilt bakımı

Evlilik teklifini aldınız, nişanlılık sürecini atlattınız ve geriye sadece hayatınızın aşkıyla en özel gününüzde taçlandırmanız kaldı. Ömrünüzün en anlamlı ‘’evet’’ine sayılı günler kala en güzel halinizle parıldamanız için 5 adımda gelinlerin hazırlık sürecini sizler için araştırdık.

Evlilik öncesi hazırlıklar zevkli olduğu kadar yoğun ve yorucudur. Davetli listesi, düğün yeri, ev eşyası derken son güne yaklaştıkça yoğunluk artar. Bu noktada muhteşem görünmek adına gelin makyajı, gelin saçı derken evlilik öncesi kişisel bakıma önem vermek gerekiyor. Özel günler için cilt bakımının her aşaması cildinizi pürüzsüzleştirmekten saçınızı güçlendirmeye kadar düğün günü görünümünüzü mükemmelleştirmenize yardımcı olacaktır. Çünkü kim büyük günde en iyi şekilde görünmek istemez? Sonsuza dek süren düğün fotoğraflarında nasıl görüneceğin çok önemlidir! Gelin birlikte muhteşem bir bakım yapalım:

Düğün gününüzde cildinizin sağlıklı parlaması için cilt bakımı en önemli aşamalardan biridir. Gelin makyajınızın cildinizle bütünleşip çarpıcı bir görünüm oluşturması için neme doymuş parlak bir cilt gereklidir. 

Aynı zamanda düğününüzden kısa bir süre (1-2 ay) önce, uzman bir üründen destek alarak kendinizi bir profesyonele teslim edebilirsiniz. Pandemi sürecinde bakım merkezinde kendinizi riske atmak istemiyorsunuz Foreo UFO 2 tam size göre. Profesyonel bakımı tam anlamıyla UFO 2'de yakalayabilirsiniz. 

Foreo UFO 2 cilt bakım cihazı ne işe yarar? Foreo UFO 2 nasıl kullanılır?İLİŞKİLİ HABERForeo UFO 2 cilt bakım cihazı ne işe yarar? Foreo UFO 2 nasıl kullanılır?

  • UFO 2 ile 2 dakikada süper etkili bir bakım terapisiyle cildin ihtiyaç duyduğu nem ve bakıma kavuşabiliyoruz. 
  • Her cilt tipine özel maskeler var. Özellikle gelin adaylarına öneri düğün günü için glow addict maskesi.
  • Çünkü bu maske inci aşılı ve cildin ışıl ışıl parlamasını sağlıyor. 

USB ile şarj edilebilir, hafif ve taşınabilir – kendinize her yerde tam bir UFO 2 deneyimini yaşatabilirsiniz.

  • %100 su geçirmez tasarımın kullanımlar arasında temizlenmesi kolaydır ve dahil standı UFO'nuzu ait olduğu yerde göz önünde tutar.

Akıllıca bir cilt bakım yatırımı, her UFO 2, 2 Yıllık Sınırlı Garanti ile birlikte gelir.

UFO 2’nin Öne Çıkan Özellikleri ; 

8 farklı led ışık farklı cilt ihtiyaçlarına yönelik çalışır. Örneğin kırmızı led ışık kolajen üretimini desteklerken, yeşil led ışık cilt tonu eşitsizliklerini düzenlemeye yardımcı olur. 

Isınma teknolojisi sayesinde termo element sebumu çözerek ışıltıyı arttırır,

UFO 2’nin kriyo(soğutma) fonksiyonu gözenekleri küçültür ve şişkinliği azaltır,

T-Sonik ses dalgaları cildinizi hücresel düzeyde uyararak gözeneklerinizin derinlerine ulaşır,

90 saniye gibi süper yüksek hızlı maske uygulaması teknolojik gelişmeler sayesinde 20 dakikalık kağıt maskelerden daha iyi performans gösterir,

FOREO For You uygulaması sayesinde her aktif maske benzersiz bir sonik titreşim ve ışık terapisine sahiptir.

Foreo UFO ne işe yarar? Foreo UFO akıllı maske uygulaması nedir? Foreo UFO fiyatıİLİŞKİLİ HABERForeo UFO ne işe yarar? Foreo UFO akıllı maske uygulaması nedir? Foreo UFO fiyatı

DÜĞÜN ÖNCESİ KULLANDIĞINIZ ÜRÜNLERİ DEĞİŞTİRMEYİN

Düğüne 3 hafta kala cildiniz için yeni ürünler satın alıp da denemeler yapmayın. Risk alamayacağınız bir döneme girdiğinizden dolayı her zaman kullandığınız, alışık olduğunuz cilt bakım ürünlerini kullanın. Cildinizin yeni ürünlere ne şekilde tepki vereceğini bilmediğiniz için her hangi bir aşırı duyarlılık reaksiyonunda cildin sakinleşmesi ve kendine gelmesi birkaç haftayı bulabilir.

TÜM VÜCUDUNUZU UNUTMAYIN

Düğün öncesi cilt bakımını sadece yüzünüze değil tüm vücudunuza yapmanız gerekiyor. Düğün sırasında çatlaklar ve kuru bir cilt ile hayalinizdeki gelin olamazsınız. Düğün öncesi bunları engellemek veya görünümünü azaltmak için cildinizi bolca nemlendirin. Çok kuru olan bölgelere E vitamini kullanın.

Eczanelerden temin edebileceğiniz E vitamini ile cildinizin ihtiyaç duyduğu besinleri cildinize vermiş olacaksınız. Bu sayede daha nemli, daha canlı ve daha fresh bir cildiniz olacaktır. Nemlendirici ve E vitamini çatlaklar için de çok doğru bir üründür.

ELLERİNİZ ÖNEMLİ DETAYLAR ARASINDA!

En özel anlarınızdan biri olan düğün gününüzde davetliler baştan aşağı sizi süzerken ellerinize de dikkat edecekler. Güzel ve bakımlı eller, güçlü tırnaklar için düğün öncesi ellerinize ve tırnaklarınıza badem yağı sürün. Zeytinyağı ve şeker karışımını da ellerinize sürerek yumuşacık ve bakımlı ellere sahip olabilirsiniz.

Cabincore trendi nedir ve Cabincore nasıl uygulanır?

İLİŞKİLİ HABER

Cabincore trendi nedir ve Cabincore nasıl uygulanır?
Trendyol indirimden mutlaka alınması gereken ürünler

İLİŞKİLİ HABER

Trendyol indirimden mutlaka alınması gereken ürünler
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 8

Nur yüzler 2 yıl önce

Bunlar sahte şeyler bir anlık güzel olursunuz sürekli güzel kalmak cildinizin pırıl pırıl olmasını istiyorsanız Namaz Abdest ve Kurandır öyle nenelerimiz varki 80 90 yaşında cildinde ne kırışıklık nede bozulma var

Medeni 2 yıl önce

Kazanmak istiyorum.

Fatihcan 2 yıl önce

Bana 650 elmas kodu

temel 2 yıl önce

ne fark eder sonuc da yuz ayni yerde iki litre boya olmadigi zaman yine ayni yuz cok erkek buna kaniyor gercek yuzlerini gørseler o kadin ile evlenmez gørdugu zaman kavga basliyor zaten

HÜSEYİN DEMIR 2 yıl önce

Almak istiyorum

Yorumların Tümünü Okuyun