FOREO SERUM SÉRUM SERUM ne işe yarar? FOREO SERUM SÉRUM SERUM nasıl kullanılır?

FOREO markalı mikro kapsüllü gençlik koruyucu serum, ultra nemlendirici hyalüronik asit ve skualen gibi antioksidan bakımından zengin bileşenli mucizevi bir bakım ürünüyle tanışmak ister misiniz? SERUM SÉRUM SERUM, cildinizin günlük strese karşı dirençli kalmasına yardımcı oluyor. Peki FOREO SERUM SERUM SERUM nasıl kullanılır? Gelin birlikte inceleyelim:

FOREO SERUM SÉRUM SERUM, cildinizin sevdiği her şeyle doludur. Hafif formülü ile nemlendirici, sıkılaştırıcı ve yenileyicidir. Ultra nemlendirici ve hyalüronik asit ve skualen gibi antioksidan bakımından zengin bileşenli SERUM SÉRUM SERUM, cildinizin günlük strese karşı dirençli kalmasına yardımcı olur. Mikro kapsülleri ayrıca cildi besleyen formülü cildin en iyi çalıştığı daha derin katmanlarına itmeye yardımcı olur.

FOREO SERUM SERUM SERUM

FOREO SERUM SERUM SERUM

FOREO BEAR nedir ve ne işe yarar? FOREO BEAR nasıl kullanılır?İLİŞKİLİ HABERFOREO BEAR nedir ve ne işe yarar? FOREO BEAR nasıl kullanılır?

FOREO SERUM SERUM SERUM FAYDALARI NELERDİR?

- Mikro kapsüller gençlik koruyucu antioksidanların cildini en iyi şekilde besleyecek cilt tabakalarına emilimini sağlar.
- Mikro kapsüller içindeki skualeni korur ve cildi pürüzsüzleştiren bileşenlerin daha derine etki etmesini sağlar, böylece cildin de emilimi artar ve daha verimli olur.
- Skualenin antioksidan gücü cildine sağlıklı ve genç bir görünüm kazandırır.
- Hyalüronik asit bazlı formül sana daha yumuşak, pürüzsüz ve süper nemli bir cilt kazandırmak için nemi hapseder.
- Çok hafif olan bu serum cilde zarar verdiği bilinen serbest radikallerle savaşır.
- Skualen içerikli mikro kapsüller yağ üretimini dengelemeye, cildini korumaya ve yaşlanma belirtilerini azaltmaya yardımcı olur.
-   Ultra hafif formülü LUNA 3 'ün sıkılaştırıcı masaj modu ve BEAR'ın mikro akımlarının derinin altına iletilmesi için mükemmeldir, cildin üzerinde hafifçe kaymasına ve serumun verimliliğinin artmasına yardımcı olur.

FOREO SERUM SERUM SERUM

FOREO SERUM SERUM SERUM

Foreo UFO 2 cilt bakım cihazı ne işe yarar? Foreo UFO 2 nasıl kullanılır?İLİŞKİLİ HABERForeo UFO 2 cilt bakım cihazı ne işe yarar? Foreo UFO 2 nasıl kullanılır?

FOREO SERUM SERUM SERUM NASIL KULLANILIR?

  • 1) Cildini temizle ve kurulayın.
  • 2) 1-2 pompa serumu yüzünüze, boynunuza ve dekolte bölgenize dairesel hareketlerle uygulayın.
  • 3) Serumun en iyi şekilde etki etmesi için mikro kapsülleri cildinde tamamen kaybolana kadar sürmeye devam edin.

- Sıkılaştırıcı masaj işlevine sahip bir FOREO BEAR ürünü ile kullanmak için, sıkılaştırıcı masaj bakımınıza başlamadan önce yüzüne veya boynunuza ince bir tabaka serum uygulayın.
- Daha sonra en sevdiğiniz nemlendirici ya da kremi kullanın. Sabah, akşam veya cildiniz ne zaman neme ihtiyaç duyarsa tekrarlayın.

FOREO SERUM SERUM SERUM FİYATI NEDİR?

SERUM SÉRUM SERUM Ultra nemlendirici ve antioksidan bakımından zengin güncel fiyatı 1.299 TL'dir.

Dümdüz bir karın için 5 günde 3 kilo verdiren detoks tarifi! Bütün ödemi yok eden mucize tarif

İLİŞKİLİ HABER

Dümdüz bir karın için 5 günde 3 kilo verdiren detoks tarifi! Bütün ödemi yok eden mucize tarif
"Dünya Emzirme Haftası" nedir? Dünya Emzirme Haftası ne zaman? Emzirmenin önemi

İLİŞKİLİ HABER

"Dünya Emzirme Haftası" nedir? Dünya Emzirme Haftası ne zaman? Emzirmenin önemi
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0