Yaz aylarına özel cilt bakımı sıralaması nasıl olmalı? 3 adımda muhteşem yaz bakımı

Mevsimlere göre cilt bakımı değişir mi sizce? Yoksa kışın yapılan cilt bakımı ile yazın yapılan aynı mıdır? Kimine ilginç gelse de kimisi için mevsimsel geçişlere ve mevsim şartlarına göre cilt bakımı yapılmalıdır. Yazın özellikle zararlı güneş ışınları ciltteki kırışıkların artmasına neden oluyor. Bu yüzden anti Aging bakım şart oldu. Peki yaz aylarına özel cilt bakımı sıralaması nasıl olmalı?

Cilt bakımı, cildi iyileştirmek için düzenli olarak uygulanan bakımların tümü olarak bilinirken, bu bakımların içine temizleme, nemlendirme, maske gibi cildin yararına olan tüm bakımlar da giriyor. Yaz mevsiminin gelmesi ve güneşe maruz kalma süresinin uzamasıyla birlikte birçok ciltte kuruluk ve güneş lekesi problemleri de kendini gösteriyor. Tatile gitmeden özellikle nem maskesi etkili cilt bakımları, derin olmayan lekeler için tedaviler ve anti-aging cilt bakımları yapılabilir. Güneş nedeniyle çizgiler, kırışıklıklar derinleşir. Cilt bakımı dışında kuruluk için de krem kullanılmalıdır. 

PEKİ YAZIN SIRASIYLA CİLT BAKIMI NASIL YAPILIR?

Cilt bakım ürünlerini doğru sırayla uygulamak, cildin her ürününün avantajlarından yararlanmasına olanak sağlayacaktır. Cildimiz için seçtiğimiz ürünlerin bileşenleri doğru bir şekilde uygulandığı zaman cilde daha iyi nüfuz edecektir. Doğru uygulamanın temelinde ise ürünlerin cilt bakımı rejiminde doğru bir sıra içerisinde uygulanmasından geçmektedir.

ADIM ADIM CİLT BAKIMI

  • 1. Adım: TEMİZLEYİCİ

Güne cildinizi ılık suyla yıkayarak başlamanızı tavsiye ediyoruz. Bu yıkama sırasında cildiniz için seçtiğiniz jel ya da köpük formundaki temizleme ürünlerini kullanabilirsiniz. Makyajın cildinizden tamamen arınmış olmasına özen göstermelisiniz.

  • 2. Adım: FOREO SERUM SERUM

Çoğumuz serum kullanımını atlamayı tercih etse de yüz temizleme jeli ile yapılan cilt temizliğinin pekiştirilmesi adına serum kullanımı önemli bir destektir. Özellikle yeni geliştiren serumlar sadece cilt temizliği ile yetinmeyip ciltte istenmeyen farklı oluşumlara karşı bakım desteği de sunmaktadır. FOREO SERUM SÉRUM SERUM, cildinizin sevdiği her şeyle doludur. Hafif formülü ile nemlendirici, sıkılaştırıcı ve yenileyicidir. Ultra nemlendirici ve hyalüronik asit ve skualen gibi antioksidan bakımından zengin bileşenli SERUM SÉRUM SERUM, cildinizin günlük strese karşı dirençli kalmasına yardımcı olur. Mikro kapsülleri ayrıca cildi besleyen formülü cildin en iyi çalıştığı daha derin katmanlarına itmeye yardımcı olur.

FOREO SERUM SÉRUM SERUM ne işe yarar? FOREO SERUM SÉRUM SERUM nasıl kullanılır?İLİŞKİLİ HABERFOREO SERUM SÉRUM SERUM ne işe yarar? FOREO SERUM SÉRUM SERUM nasıl kullanılır?

  • 3. Adım: FOREO BEAR 

Bir güzellik merkezinde yaptıracağımız cilt bakımını evde kendimiz yapabilir hale gelmek isteyenlere mucizevi bir kolaylık sağlayan FOREO BEAR, Patentli T-Sonic™ titreşimler dolaşımı artırmak, toksinleri yok etmek ve yüzdeki gerilimi hafifletmek için gözeneklerinize derinlemesine işler ve size daha pürüzsüz, yumuşak ve ışıltılı bir cilt sunar. 

FOREO BEAR nedir ve ne işe yarar? FOREO BEAR nasıl kullanılır?İLİŞKİLİ HABERFOREO BEAR nedir ve ne işe yarar? FOREO BEAR nasıl kullanılır?

FOREO'nun yeni BEAR microcurrent cihazı, yaşlanma karşıtı bakımı bir üst seviyeye taşıyor. BEAR yüzünüz ve boynunuzdaki 69 kası çalıştırmak için gelişmiş microcurrent (mikro akım) ve T-Sonic™ titreşimler kullanır. Kişiselleştirilebilir microcurrent yüz bakım egzersizleri ve patentini aldığımız Anti-Shock System™ ile BEAR, dünyanın en etkili ve güvenli microcurrent cihazıdır. Yazın da cildinizdeki bütün ihtiyacınız olan bakımı tek bir ürünle yapabilirsiniz. 

İŞTE BU KADAR!

Evlilik öncesi tarama testi nedir? Akdeniz anemisiyle mücadeleyi kolaylaştırıyor

İLİŞKİLİ HABER

Evlilik öncesi tarama testi nedir? Akdeniz anemisiyle mücadeleyi kolaylaştırıyor
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0