Yaşar Alptekin kaza geçirdi!

Eski manken ve oyuncu Yaşar Alptekin Aydos Dağı'nda motor kazası geçirdi.

Kaza sonrası hastaneye kaldırılan Yaşar Alptekin, durumunun iyi olduğunu sosyal medyadan duyurdu.

Başından yaralanan oyuncu instagram hesabından şunları paylaştı: "Ya verilmiş sadakamiz varmis, ya da verilmemis sadakamiz varmış...Rabbime hamd olsun daha günümüz varmış ama...Aydos dağında motor kazası gecirdim.

İşte Yaşar Alptekin'in instagram paylaşımı:

BİR YORUM YAPIN 20

Yurekli 6 yıl önce

Allah sifa versin bu adam cok insanlara örnek aslinda

Toplam 4 beğeni

yıldırım 6 yıl önce

osman motosiklete binmesi kötü birşey mi haram mı mekryh mu bu dünya nimetine tamah etmekmidir.se yaşar alptekini yereceğine şu yaptığın saçma yoruma bu sözlerin düşüncenin çıktığı aklına bir bak yazık sana.geçmiş olsun yaşar ağabey.

Toplam 8 beğeni

serkan 6 yıl önce

Dilinize sağlık, bazı insanların kafa yapılarını anlamak gerçekten imkansız olabiliyor, sırf aksini söylemek uğruna saçmalak da var sonunda.

Toplam 4 Beğeni

zabit 6 yıl önce

Rabbim şifalar versin. Yüzünü görmeyi özlemiştik hazır ramazanı şerifte geliyor. İyi bir iftar programı ile ekranda görmek isterdik

Toplam 6 beğeni

Metin ÖKER 6 yıl önce

Yaşar ALPTEKİN ile yakından tanışma fırsatım oldu.Evine misafir oldum,televizyon dahi yok.Anneannesinden hatıra kalan kahve fincan takımı ile kendi yaptığı kahveyi ikram etti.Herkes boldan atmasın,Dünya'nın en güzel yönleri yanındayken kim elinin tersi ile bunlardan vazgeçebilir?Rabbim bana da O'na nasip ettiği hidayeti nasip etsin İnşallah.....

Toplam 20 beğeni

Mihrace yılmaz 6 yıl önce

Ya halla konuştunuz yaşar Alptekin için bu dünyada halla yasiyosa motorda biner ucagada ... Siz onun kadar olmayi dusundunuzmu . Batagin içinden çıktı . Hak yolunu seçti .. Allah ondan razı olsun ..

Toplam 0 Beğeni

osman 6 yıl önce

dunya nimetlerine bakmiyor ama motosiklete biniyor vaybe

Toplam 2 Beğeni

ahmet 6 yıl önce

allah şifa versin çok geçmiş olsun

Toplam 6 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun