Hadise ve ailesine şok tehdit!

Ünlü sanatçı Hadise, kendisini ve ailesini tehdit eden eski koruma hakkında soruşturma başlatıldı

Ünlü sanatçı Hadise'nin menajerliğini yapan ablası Hülya Açıkgöz'ün anlaşma yaptığı ajans tarafından görevlendiren koruma Emin Yıldırım, işten ayrıldı. 

İddiaya göre son maaşını ve tazminatını alamayan Emin Yıldırım, Hadise ve ablasına tehdit mesajları göndererek şantaj yapmaya başladı. 

Yıldırım mesajında, "Bana bak Hadise konserini basmak istemiyorum. Benim kaybedecek bir şeyim yok. Sense kaybedeceklerini bir kez daha düşün. Bana ait bir tek canım var. Ben hakkımı yedirmem. Haddini bil, kendine gel." yazdı.

Mesajların ardından, Emin yıldırım hakkında soruşturma başlatıldı. 

BİR YORUM YAPIN 16

Arzu 6 yıl önce

Bence hadise hakli Cok seviyorum keske survivura gitse

Arzu 6 yıl önce

Bence hadise abla hakli

eski koruma 6 yıl önce

DÜNYA kadar para kazan emekçinin hakkını verme. korumalık yapıyorum diye tehdit etme hakkı kimsede yok. her 2 tarafta dinlenip karar verilmeli. hakkından fazla isteme işi olmasın. eksik verip te hakkını tam verdim şimdi ne istiyorsun işi de olmasın..

Toplam 5 beğeni

Ercument 6 yıl önce

Eger bu gercek bir hak meselesi ise koruma kardeşime helal olsun . Insallah alir . Bu zengin zübbelerde calıştırdıklari işcilerin haklarini versinler

Toplam 11 beğeni

Salih 6 yıl önce

Anlaşılan bu hadisenin gündeme gelme ihtiyacı doğmuş magazin işte gündeme gelmek için her şeyi yaparlar sahi survavır a ne Zaman katılacak

Toplam 8 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun