Usta sanatçı Ayşe Kökçü ayağını kırdı

Ünlü tiyatrocu Ayşe Kökçü, ayak tarak kemiğini kırdı. Sanatçı bu anları, sosyal medyadan paylaştı.

Usta sanatçı Ayşe Kökçü, ayak tarak kemiğini kırdı. Kökçü bu haberi, 'Terlikle sokakta yürürken parkeye takıldım, ayak tarak kemiğim kırıldı. Çok şükür ameliyatlık bir durum yok. 10 gün sonra alçı çıkarılacak, onun yerine plastik ayakkabı kullanacağım.' sözleriyle duyurdu.

65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı nedeniyle vaktini evinde geçiren Ayşe Kökçü, gündelik hayatından bazı anlarını sosyal medyadan paylaşıyor. Kökçü, bu süre zarfı içerisinde saç bakımını da ihmal etmiyor. Saçlarını kendi başına boyayan Kökçü, bu kareyi sosyal medyadan paylaşmayı ihmal etmedi.

İŞTE O PAYLAŞIM;

STOKÇULARA SERT TEPKİ

Usta sanatçı Ayşe Kökçü, Koronavirüsü fırsat bilip gıda ve temizlik ürünlerinde stokçuluk yapmaya başlayanlar hakkında bir video paylaşımında bulundu.

Kökçü paylaştığı videoda, 'Yurttaş olarak, bir sanatçı olarak bu videoyu çekme gereği duydum. Dışarı çıktım hava almak için hiçbir şey yok sağda solda… Herkes talan etmiş! Ayıptır bu ne bencilliktir, bu ne egoizmdir? Çoluğu çocuğu, ihtiyacı, hastası olan var. Herkes Corona Virüsü değil başka hastalıkları olan insanlar da var. Zor durumda olan insanlar da var. Gün kendinizi düşünme günü değil!  Biraz da etrafı düşünme günü. Ne olur her yeri talan etmeyi bırakalım. Makarnalara, tuvalet kağıtlarına saldırmayı bırakalım. Biraz kendimize ülkemize dönelim, düşünelim.' açıklamasına yer verdi.

'Hercai'nin yıldızı Ebru Şahin reklam ücretini 2'ye kattı

İLİŞKİLİ HABER

'Hercai'nin yıldızı Ebru Şahin reklam ücretini 2'ye kattı
Didem Arslan'ın yeni adresi Show TV oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Didem Arslan'ın yeni adresi Show TV oldu!

BİR YORUM YAPIN 1

Nazlı 4 yıl önce

Teşekkürler duyarlılılığınız için

Toplam 1 beğeni