Gigi ve Bella Hadid kardeşlerden şaşırtan açıklama!

Gigi ve Bella Hadid’in milyarder babası Mohamed Hadid, kaçak yaptırdığı malikanenin yıkım gideri için “Hiç param yok” dedi.

Filistin asıllı 72 yaşında olan Amerika'lı Mohamed Hadid ‘emlak kralı’ olarak biliniyor. Dünyanın en çok kazanan modellerinden Bella ve Gigi Hadid kardeşlerin babası olan Hadid, Los Angeles’ta 60 milyon dolarlık malikane yaptırmıştı. Malikanenin imar planından iki katı büyüklüğünde olduğu belirlenince dava açılmıştı. 6 yıldır süren davada malikanenin yasal olmadığına ve yıkılmasına karar verilmişti.

'BENİM KIZLARIMDA BATTI'

Yıkım işlemleri de 5 milyon dolara mal olacaktı. Ancak Hadid, mahkemeye yıkım masraflarını karşılayamayacağını söyledi. Hadid’in dilekçesinde kızlarının adı da geçiyor. Hadid, kendi adına kurduğu havyar markasından kazanç elde edemediğini, kızlarının gözlük markasının da battığını öne sürüyor. Hadid’in başı daha büyük belaya girebilir. Milyarderler listesinde adı geçen Hadid’in mal varlığı ise soruşturuluyor.

Jackie Chan Amerika sinemasını bıraktı!

İLİŞKİLİ HABER

Jackie Chan Amerika sinemasını bıraktı!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0