İbrahim Tatlıses'in silahlı saldırı davasında yeni karar!

2011 yılında kendi aracına binerken silahlı saldırıya uğrayan İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz ay yeniden görüldü. Dava da yeni gelişme yaşandı. Kasten adam öldürme suçundan Ahmet Uçmak'a 30 yıl hapis cezası verildi.

İstanbul 3. Ağır ceza Mahkemesinde  yeniden görülen Ibrahim Tatlises'in davasında silahlı saldırıda bulunan Ahmet Uçmak'a yeni ceza verildi.  Avukatların ve Uçmak'ın katıldığı dava da kasten ve planlayarak adam öldürme suçundan  30'er yıl daha hapis cezası verildi. Mahkeme verdiği kararda iyi hal indiriminde de bulunduğunu açıkladı.

DAVA YENİDEN GÖRÜLECEK!

İbrahim Tatlıses'e silahlı saldırıda bulunan Abdullah Uçmak, yargılandığı sırada FETÖ'ye mensup kişilerin olduğunu iddia ederek yeniden yargılama talebinde bulundu. 26 yıl 40 yıla kadar hapis alan Uçmak ceza sonrası "Bir kadının vurulmasından sorumlu olarak yargılanmak bana göre aşağılayıcı bir durumdur. Benim hiçbir zaman bir kadına veya çocuğa ateş etmeyeceğimi dosyanın asıl müştekisi olan türkücü de gayet bilir" şeklinde konuşmuştu.

İBRAHİM TATLISES KISMİ VÜCUDUNU KULLANAMAZ HALE GELDİ

İBRAHİM TATLISES KISMİ VÜCUDUNU KULLANAMAZ HALE GELDİ

DAVA SANAL ORTAMDA GÖRÜLDÜ!

İstanbul 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yapılan davada duruşmaya tutuklu sanık Abdullah Uçmak katıldı. Aynı zamanda başka suçtan tutuklu bulunan sanık Ersin Altun, Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi’yle (SEGBİS) duruşmaya canlı yayın sistemiyle bağlandı. Yargıtayın onayıyla yeniden görülen davada Abdullah Uçmak, Ersin Altun ve Yunus Ayık planlı adam öldürme teşebbüsünde bulunduğu vurgulandı. Mağdur olan İbrahim Tatlıses'in o zamanda sunduğu programının bitmesi ardından binadan ayrılıp aracına binerken meydana gelen silahlı saldırı sonucu yoğun bakımına kaldırıldığı hatırlatıldı. Arabada bulunan bir diğer kişi Buket Çakıcı'nında ateş sonucu yara aldığı belirtildi. 

İBRAHİM TATLISESE SALDIRAN AHMET UÇMAK

İBRAHİM TATLISESE SALDIRAN AHMET UÇMAK

SANIKLARIN CEZALARI...

Sanık Abdullah Uçmak’ın iki müştekiye karşı işlediği “Kasten öldürmeye teşebbüs etmeye azmettirme" suçundan toplam 26 yıldan 40 yıla kadar hapsi istenirken mütalaada sanıklar Ersin Altun ve Yunus Ayık’ın ise “Kasten öldürmeye teşebbüs etme" suçundan 26’yıldan 40’ar yıla kadar ayrı ayrı hapis cezasıyla cezalandırılması talep edildi.

Camilerdeki bu dönen taş bakın ne işe yarıyormuş!

İLİŞKİLİ HABER

Camilerdeki bu dönen taş bakın ne işe yarıyormuş!
Kabe Muazzam'da kılınan namaz drone çekildi!

İLİŞKİLİ HABER

Kabe Muazzam'da kılınan namaz drone çekildi!
Survivor Sabriye Şengül'den şaşırtan karar!

İLİŞKİLİ HABER

Survivor Sabriye Şengül'den şaşırtan karar!

BİR YORUM YAPIN 6

hangisi 3 yıl önce

Tatlısesin kime ne zararı olmuştu? Ülkeye İhaneti mi görülmüştü?

Toplam 1 beğeni

Burakcan 3 yıl önce

Ikiside mafya bozuntusu adamlar. Biri turkucu bir kabadayi diye geciyor

hakan 3 yıl önce

BUNLARA ÖMÜR BOYU TAŞ KIRMA madende çalışma gibi cezalar vereceksin ömür boyu madenlerden kömür kazdıracaksınki devletten büyük bir güç olamayacağını anlasınlar hadlerini bilsinler

Toplam 2 beğeni

Adalet 3 yıl önce

İbrahim Tatlıses ile birlikte arabada bulunan Buket Çakıcı da silahlı saldırı sonrası yaralanıyor. Arabaya mermi yağdırıyorlar sonra da kadına ateş etmem diyor. Buket neden yaralandı o zaman.?? Arabada kadın, çocuk varken ateş etmiyecektin o zaman. Kazayla oldu deme hakkı da yok. Adam öldürmek üzere ateş ediyorsun, buna kazayla oldu denmez heralde. Yanında kim ölür yada yaralanırsa ondan da sorumlusun. Suçu fetöye atıp kurtulmak da moda oldu.

Toplam 1 beğeni

Hasanbb 3 yıl önce

Bu adama kızamıyorum. Neden mi?Türkücünün vurulmadan önceki yaşamını ve kural ve ahlak tanımayan hayat tarzını ekranlardan gördük. Adanada bir insanın ölümüne neden olduklarıda haberlere yansıdı.Sonucu silahla yaralanmasına kadar gitti.Özetle suç işleyeni asla övmem ama böyle olacağı belliydi sanki.

Yorumların Tümünü Okuyun