Hugh Jackman çalışanlarına 1,2 milyon dolar nakit hediye etti!

Hugh Jackman, yüzde beşlik hissesini ekim ayında sattığı ve reklam yüzü olduğu ayakkabı firmasının çalışanlarına Noel için toplam 1,2 milyon dolar nakip para hediye etti.

Hugh Jackman, R.M. Williams adlı ayakkabı firmasının çalışanlarına toplam 1,2 milyon dolar hediye etti. The Courier Mail’in haberine göre, 51 yaşındaki aktör, yüzde beş hisse sahibi olduğu Avustralyalı firmanın 900 çalışanına Noel için nakit para hediye etti.

Şirket çalışanlarının her birine ‘bir hissedar’ tarafından 1300’er dolarlık Noel hediyesi verildiği belirtildi. The Courier Mail, bu hissedarın, şirketteki hissesini ekim ayında satan Hugh olduğunu öne sürdü. Gazete, R.M. Williams şirketinin hissedarın kimliğini doğrulamadığını ancak eski bir şirket hissedarının çalışanlara nakit para hediye ettiğini söylediğini belirtti.

Türkiye'de kiloyla satılan Sedir mantarını Japonlar taneyle alıyor

İLİŞKİLİ HABER

Türkiye'de kiloyla satılan Sedir mantarını Japonlar taneyle alıyor
Dünyanın en yakışıklı erkekleri belli oldu! Listede 8 Türk oyuncu var...

İLİŞKİLİ HABER

Dünyanın en yakışıklı erkekleri belli oldu! Listede 8 Türk oyuncu var...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0