Türkücü Berdan Mardini'yi dolandırmaya çalışan kişi futbolcu Tolgahan Nurhak çıktı

Yardıma muhtaç bir aileye maddi destek sağlanması için aranan türkücü Berdan Mardini'yi Karaköprü Belediyespor’da forma giyen Tolgahan Nurhak olduğu ortaya çıktı.

Sabah'ta yayınlanan haberlere göre, 11 Şubat tarihinde şarkıcı Berdan Mardini'yi arıyan bir kişi telefonda ihtiyaç sahibi aile için kampanya düzenlediklerini söyledi. Ünlüler camiasından pek çok kişinin yardım ettiğini söyleyen şahıstan sonra Mardini teklifi kabul edince şahıstan banka bilgilerini isteyerek görüşmeyi bitirdi.

Bir süredir devam eden mesajlaşma sonrasında durumdan şüphelenen Mardini, dolandırılmak için mesaj atıldığını anlayarak savcılığa gitti. Savcılık, Mardini'yi arayan kimsenin Şanlıurfa'daki Karaköprü Belediyespor'da forma giyen Tolgahan Nurhak olduğunu buldu

Mesajlarda geçen IBAN numarasının da kendisine ait olduğu ortaya çıktı. Telefon hattını değiştirdiğini söyleyip suçlamanın doğru olmadığını savunan isimde savcılık, banka ya da kredi kurumlarının araç olarak öne sürülmesi nedeniyle iddianame düzenledi. Futbolcunun 10 yıla kadar hapsi istendi.

Komedyen Ata Demirer’den kaçak avlanma tepkisi!

İLİŞKİLİ HABER

Komedyen Ata Demirer’den kaçak avlanma tepkisi!

BİR YORUM YAPIN 0