Kuzey Yıldızı'nın Emin'i Korcan Kol: 50 bin Dolar'a saçımı istediler

Show TV'nin fenomen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ta Emin karakterini canlandıran genç oyuncu Korcan Kol, saçları için kendisine 50 bin Dolar teklifte bulunulduğunu, eğer Mehmetçik Vakfı ya da Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağışlanacaksa saçlarını kazıtabileceğini söyledi.

Başrollerinde İsmail Demirci ile Aslıhan Güner'in yer aldığı Show TV'nin sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ta Emin karakterini canlandıran genç oyuncu Korcan Kol, saçlarıyla ilgili şaşırtan bir itirafta bulundu. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ve 6 yıldır uzattığı saçlarını, rolü için kestirdiğini belirten Kol, 'Az önce kuaförden çıktım. Biraz mutsuzum. 6 yıldır uzattığım saçlarımın büyük kısmını rolüm için kestirdim. Oyunculuk aşkım bana bunu yaptırdı.' dedi.

Dubai’de yaşayan bir kadın hayranının, saçlarını o'na göndermesi için mesaj aldığını da söyleyen Kol, 'Mesajda ‘saçlarına 50 bin Dolar veririm’ yazıyordu. Mehmetçik Vakfı ya da Çocuk Esirgeme Kurumu’na bağış yaparlarsa saçlarımı kazıtırım.' açıklamasında bulundu.

BİR YORUM YAPIN 0