Engin Öztürk'ün samimi itirafı hayranlarından tam not aldı

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin başarılı oyuncusu Engin Öztürk, aldığı bir soru üzerine fake hesap kullandığını itiraf etti. Samimi itirafıyla herkesi şaşırtan Öztürk, hayranlarından tam not aldı.

Tv8 ekranlarından Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ile izleyici karşısına çıkan Engin Öztürk,  aldığı "Fake hesap kullanıyor musun" sorusu üzerine beklenmeyen bir yanıt verdi. Engin Öztürk, samimiyeti ile takipçilerinden tam not aldı.

Öztürk, "Leş video izlemeyi çok seviyorum. Yemek videosu olsun TikTok videosu olsun. Böyle videoların altında da orada Engin Öztürk yazmasın diye fake sosyal medya hesabı kullanıyorum" diye konuştu.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0