Ünlü oyuncu Umut Oğuz: ‘Covid-19 trenine bindik ve çok şükür inmeyi başardık’

Ünlü oyuncu Umut Oğuz da koronavirüse yakalandı. Test sonuçları ailece pozitif çıkan Oğuz, “Covid-19 trenine biz de bindik. Ama çok şükür inmeyi başardık. 15 gün zorlu bir süreç geçirdik. Çektiğimiz ağrı, sızı bir yana bize en çok koyan çocuğumuzu parka bile götürememek oldu” diye konuştu.

Koronavirüse yakalanan oyuncu Umut Oğuz, 15 gün zorlu bir süreç geçirdiklerini açıkladı.

"Covid-19 trenine biz de bindik ve çok şükür inmeyi başardık" diyen Oğuz şöyle devam etti: "Çok dersi olan bir dönemdi. Psikolojinin ve sağlıklı yaşamın önemi gerçeğiyle bir kez daha yüzleşmiş olduk. Çektiğimiz ağrı, sızı bir yana çocuğunuzu parka bile götürememenin verdiği acının tarifi yok. Çok şükür birbirimize umut vererek bitirdik süreci.'

 

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0