Müslüm Gürses'in kayıp kızı var haberlerine avukat Onur Şahin'den yalanlama!

Ünlü sanatçı Müslüm Gürses hakkında çıkan kayıp kızı var haberlerine, merhum sanatçının avukatı Onur Şahin'den yalanlama geldi.

Arabesk müziğin efsane isimlerinden Müslüm Gürses hakkında geçtiğimiz günlerde bir iddia ortaya atıldı. Gürses'in bir kızı olduğu iddiası magazin gündemine yerleşti. Bu iddianın ardından merhum Müslüm Gürses ile eşi merhume Muhterem Nur'un ailesinin avukatı Onur Şahin, konuya ilişkin açıklamada bulundu.

İddiaların gerçek olmadığını söyleyen Şahin, 'Müslüm Gürses'in çocukları ve başkaca mirasçıları olduğu yönündeki iddiaların hiçbir dayanağı yoktur, dedikodudur. Gürses'in vefatı üzerine tüm mirası, tek yasal mirasçısı merhum Muhterem Nur'a kalmıştır. Anılan miras, yayılan söylentilerin aksine, yüklü maddi değeri olan malvarlığı olmayıp, seslendirdiği şarkılar, fotoğraflar, adı ve geride bıraktığı manevi yönü ağır anılarıdır.' dedi.

Muhterem Nur'un vefatının ardından merhum Müslüm Gürses'in bırakmış olduğu mirasın, Nur'un torunları olan iki yasal temsilciye kaldığı belirtildi. Şahin, 'Anılan iki mirasçı haricinde, herhangi bir mirasçı, yasal hak sahibi bulunmadığı gibi, bu yönde iddiası olan üçüncü kişi dahi yoktur.' diye konuştu. Avukat Şahin, tüm yasal hakları kullanacaklarını belirtti.

Megastar Tarkan'dan şaşırtan Kadınlar Günü paylaşımı!

İLİŞKİLİ HABER

Megastar Tarkan'dan şaşırtan Kadınlar Günü paylaşımı!

BİR YORUM YAPIN 0