Kylie Jenner'den skandal hareket! Kaza geçiren ünlü makyöz için bağış başlattı

Dünya zenginleri arasında yer alan Kylie Jenner, bir skandala imza attı. Kaza geçiren 26 yaşındaki Samuel Rauda'nın tedavisi için gerekli olan parayı hayranlarından istedi. Yardım kampanyası başlatan Jenner, tepkileri üzerine çekti.

Ürettiği makyaj malzemesiyle kendi servetini elde eden ve dünya genç milyarderler listesine adını yazdıran Kylie Jenner, 120 bin dolar için kampanya başlattı.

kaza geçiren samuel rauda

kaza geçiren samuel rauda

Yaşadığı lğks hayatla sürekli gündemde olan Jenner, geçtiğimiz gün hızlı giden arabasından yola fırlayan ve beyni ağır hasar alan Samuel Rauda için başlattığı bu kampanya ile tepkilere neden oldu.

Genç milyarder Kylie Jenner pandemiyi fırsat bilip dezenfektan üretti! Peki Kylie Jenner kimdir?İLİŞKİLİ HABERGenç milyarder Kylie Jenner pandemiyi fırsat bilip dezenfektan üretti! Peki Kylie Jenner kimdir?

kylie jenner bağış topladı

kylie jenner bağış topladı

Ünlü isimlerin makyözü olan Rauda'nın beyin ameliyatı için olan 120 bin dolara Jenner, sadece 5 bin dolar verdi. Jenner, gibi bir çok ünlü iismde bağış yapmak yerine bağış linkini hesaplarında paylaştı. Hayranlarının desteğiyle toplanan 120 bin dolar sayesinde Rauda ameliyata alındı. 

BİR YORUM YAPIN 0