İbrahim Tatlıses'ten saldırıya uğrayan kızı Dilan Çıtak'a destek!

Geçtiğimiz gün güzellik merkezinde saldırıya uğrayan Dilan Çıtak'a babası İbrahim Tatlıses'ten destek geldi.

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak, Nişantaşı'nda bir güzellik merkezine yabancı uyruklu olan kişiler tarafından saldırıya uğramıştı. Yardımcısı kafasından yaralanırken Çıtak, olayı yaralanmadan atlattı. İbrahim Tatlıses kızının saldırısı hakkında "Bugün benim kızıma yarın bir başkasına. Adalet yerini bulacaktır. Buna inanıyorum" şeklinde konuştu. 

Hırsızlık amaçlı saldıran şahıslar, Çıtak'ın yardımcısını kafasından yaraladı. Korku dolu anlar yaşayan Çıtak, yardımcısıyla beraber soluğu Polis Merkezi'nde aldı.

dilan çıtak saldırıya uğradı

dilan çıtak saldırıya uğradı

Şikayetçi olan Çıtak, birden saldırdıklarını ve tartışma çıkardıklarını bildirdi. Daha sonra açıklamada bulunan Çıtak "Şu an çalışanımın sağlığını düşünüyorum. Aklım onda. Hastanede şu an. Tomografi çekilecek. Gerekli işlemler yapılıyor. İçeride zaten avukatım ile birlikteyim. Şikayetçiyiz. Kötü bir şey yaşadık. Saldırıya uğradık. Asistanım randevularının olmadığını söyleyince, içeride arbede yaşandı. Direkt çalışanıma saldırdılar. Biz de şu an şikayetçi olduk. Parfüm şişesiyle kafasını yardılar. Şimdi kafam orada. Oradan haber bekliyorum. Şu an sağlık durumu daha iyi. Hem kadın hem erkekler vurdu" şeklinde konuştu. 

dilan çıtakın babasıyla paylaşımı

dilan çıtakın babasıyla paylaşımı

BİR YORUM YAPIN 1

Herten 3 yıl önce

ŞIMARIK yaratık reklam reklam reklam...