Oyuncu Bergüzar Korel'den duygusal annelik paylaşımı!

Geçtiğimiz yıl ikinci çocuğu Han'ı kucağına alan oyuncu Bergüzar Korel, şimdilerde üçüncü çocuk heyecanı yaşıyordu. 2 çocuk annesi başarılı oyuncu Bergüzar Korel, üçüncü bebeğini dünyaya getirdi.

Instagram'da 2 milyon takipçisi olan Bergüzar Korel, hasta yatağında çekildiği kareyi paylaşarak şu ifadeleri kullandı:

"Tam da gününde geldi Leyla.. Benim her zamanki tezcanlılığıma inat hem gelişi hem de zamanlamasıyla daha hayata gözlerini açtığı ilk andan itibaren bundan sonra her şeyin çok da benim kontrolümde olamayacağını göstererek sanki.. 

Uzun ve zorlu bir maratondan çıkmış gibiyim. Biraz yorgun,biraz kaygılı,çokça şaşkın ve mutlu.. Bin şükür Leyla’nın da benim de sağlığımız yerinde. Hepinizin iyi dilekleri,duaları,mesajları en önemlisi varlığınız için bin kez teşekkür ederim.. Hepsi güç verdi bize.. Teşekkür etmek istediğim çok insan var.. Bu hafta biraz böyle geçecek şimdiden söyleyeyim."

Ali ve Han'dan sonra üçüncü bebekleri için gün sayan Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çiftinden mutlu haber geldi. Çiftin 3. bebekleri dünyaya geldi. Ünlü isimler, kızlarına Leyla adını verdi.

SAĞLIK DURUMLARI İYİ

Maslak'taki özel bir hastanede gerçekleşen doğum sonrasında anne Bergüzar Korel ve kızı Leyla'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Doğum sırasında eşi Bergüzar Korel'i yalnız bırakmayan Halit Ergenç'e oğulları Ali ve Han da eşlik etti.

BU SEFER KIZ ÇOCUĞU!

Korel, bebeğinin cinsiyetini öğrendi. İki erkek evlattan sonra bir de kızı olacağını öğrenen Korel heyecanını "Allah biliyor çok istedim... E biri de kız olsun... Ne kadar çok istediysek Han’ımız daha yaşını doldurmadan kız evladımızın mutluluğu heyecanı hepimizi sardı" sözleriyle dile getirdi. 

bergüzar korel diziden ayrıldı

bergüzar korel diziden ayrıldı

Yaklaşık 3 yıldır ekranlardan uzak duran Bergüzar Korel, 3'üncü sürpriz hamileliği nedeniyle projedeki karakteri tam olarak yansıtmayacağından çekildiğini duyurdu. 

Amerikalı ünlü şarkıcı Della Miles, Türk orkestra ile söyledi

İLİŞKİLİ HABER

Amerikalı ünlü şarkıcı Della Miles, Türk orkestra ile söyledi

BİR YORUM YAPIN 0