Birol Güven'in babası son yolculuğuna uğurlandı! Babasına son veda...

Yapımcı Birol Güven’in babası Erdoğan Güven (89) hayatını kaybetti. Erdoğan Güven’in cenazesi Kocaeli’nin Darıca ilçesinde son yolcuğuna uğurlandı.

Yapımcı Birol Güven’in babası Erdoğan Güven, aort damarındaki rahatsızlığı nedeniyle İstanbul’da bir süredir tedavi gördüğü hastanede bu sabah saatlerinde hayatını kaybetti. Erdoğan Güven için Darıca Mezarlığı’nda kılınan cenaze namazına Birol Güven’in yanı sıra ailesi, yakınları, Şoray Uzun ve Aydın Sarman gibi birçok ünlü isim de katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Erdoğan Güven’in cenazesi gözyaşları içerisinde toprağa verildi.

YAPIMCI BİROL GÜVEN'DEN BABASINA SON VEDA;

"Neredeyse son 10 yılda her günümü annemle babamın son günüymüş gibi yaşadım. En geç iki günde bir ziyaret ettim. Bugün babamı toprağa verdik. Keşke her gün ziyaret etseydim. 

Telefonlarına cevap veremediğim tüm dostlarım, hakkınızı helal edin.  İyi ki varsınız"

 

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0