Mehmet Ali Erbil'den müjde üstüne müjde!

Sağlık durumu her geçen gün daha iyiye giden Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz gün güzel havanın tadını çıkarmak için dışarı çıktı. En büyük kızı ve oğlu ile bir araya gelen Erbil, yeniden ekranlara bu yaz döneceği müjdesini verdi.

17 günlük tam kapanmanın ardından ailesiyle bir araya gelen Mehmet Ali Erbil güzel havanın ve İstanbul'un keyfini çıkardı. Oğlu Ali Sadi ve büyük kızı Sezin ile beraber sahile inan Erbil, sağlık durumu nedeniyle uzun süre ekranlardan uzak kaldı.

Mehmet Ali Erbil: Cumhurbaşkanımızdan ve Sağlık BakanıİLİŞKİLİ HABERMehmet Ali Erbil: Cumhurbaşkanımızdan ve Sağlık Bakanı'mızdan Allah razı olsun

mehmet ali erbil ve çocuklar

mehmet ali erbil ve çocuklar

Yaşadığı kaçış sendromunun etkisi azaldıkça sağlık durumu iyiye giden Erbil, ekranlara çok kısa zamanda döneceğini belirtti.

Mehmet Ali Erbil İsrailİLİŞKİLİ HABERMehmet Ali Erbil İsrail'in Filistin'deki katliamına sessiz kalanlara sert tepki gösterdi!

oğlu ali sadi ve mehmet ali erbil

oğlu ali sadi ve mehmet ali erbil

Oğlu Ali'ninin bir an olsun babasının elini bırakmaması dikkatlerden kaçmadı. Yaz aylarında bir eğlence programıyla ekranlara döneceğinin müjdesini verdi. 

BİR YORUM YAPIN 0