Yasemin Sakallıoğlu gelirini sel bölgesine bağışladı!

Yasemin Sakallıoğlu bu sefer de Batı Karadeniz'deki sel felaketi için harekete geçti.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Jet Sosyete dizilerinde rol alan oyuncu Yasemin Sakallıoğlu da AHBAP Derneği vasıtasıyla Harbiye Gösteri Merkezinde düzenlenen gösterisinin gelirini bağışlamaya karar verdi. Sosyal medya hesabı Instagram'dan paylaşım yapan Sakallıoğlu, "Yaşanan sel felaketlerinden dolayı Harbiye'de gerçekleştireceğim gösterimde elde edeceğim gelirin yarısını AHBAP Derneği'ne yarısını ise AFAD'a bağışlıyorum. Bu toplumun bana kazandırdığı her şey zorda kaldığında gene bu toplumundur. Beni güçlü kılıp bu gücü bu güzel ülke insanı için kullanmama vesile olduğunuz için size de teşekkür ediyorum" dedi.

Derneğine yapılan bağışları Twitter hesabından duyurarak teşekkür eden Haluk Levent ise paylaşımında "Sevgili Yasemin Sakallıoğlu 16 Eylüldeki gösterisi için anlaşma gereği aldığı 50 bin TL'yi Ahbap ve AFAD'a bağışlama kararı aldı. Teşekkürler Yasemin" ifadelerini kullandı.

Gönül Dağı'nın Ramazan'ından imaj güncellemesi!

İLİŞKİLİ HABER

Gönül Dağı'nın Ramazan'ından imaj güncellemesi!
Messi'nin gözyaşları dudak uçuklatan fiyata satışta!

İLİŞKİLİ HABER

Messi'nin gözyaşları dudak uçuklatan fiyata satışta!
Yasemin Sakallıoğlu'ndan duygusal paylaşım

İLİŞKİLİ HABER

Yasemin Sakallıoğlu'ndan duygusal paylaşım
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 2

Atakan 2 yıl önce

Güzel kalpli insan iyiki varsın

kenan 2 yıl önce

Türkçe bilmeyen bir başka sanatçı daha. Ne mutlu Türküm diyebilene ;)