İzzet Yıldızhan sömestr tatilinde 9 çocuğuyla Abant'a gitti!

Dokuz çocuk sahibi olan şarkıcı İzzet Yıldızhan, sömestr tatilinde çocuklarıyla Abant'ın yolunu tuttu.

Sık sık çocuklarıyla ilgili açıklamalarda bulunan şarkıcı İzzet Yıldızhan, geçtiğimiz gün Abant'ta bir otelde 9 çocuğuyla tatil keyfi yaptı. Sömestr tatilinde gelen sahne tekliflerini çocuklarıyla zaman geçirmek istediği için kabul etmeyen Yıldızhan, çocuklarıyla kar yağarken sucuk pişirdi.

"Baba kuzularına sucuk yapıyor" diyerek mangalda sucuk pişiren ünlü sanatçı, çocuklarıyla kayak yapmayı da ihmal etmedi. 

"ÇOCUKLARIMIN EĞİTİMİ HER ŞEYDEN ÖNCE GELİR" DEMİŞTİ!

Pandemi kısıtlamalarının sonlanmasıyla sahnelere geri dönen ünlü sanatçı İzzet Yıldızhan, geçtiğimiz gün bir otelde müzik severlerle buluştu. Sinem-Muhammed Kaya çiftinin düğününde sahne alan ünlü sanatçı, konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlamayı ihmal etmedi.

Yaz aylarında oğulları Mustafa, Ali Yuşa ve Veysel Efe'yi otelinde çalıştıran Yıldızhan, konu hakkında "Okullar açılınca oğullarımın işlerine son verdim. Okullar kapanınca yeniden işe alacağım. Şimdi eğitim zamanı. Hayatımda çocuklarımın eğitimi her şeyden önce gelir." şeklinde açıklamalarda bulundu.

İZZET YILDIZHAN'IN OĞULLARI YAZ TATİLLERİNDE ÇALIŞIYOR!

Ünlü şarkıcı İzzet Yıldızhan, oğulları Mustafa, Ali Yuşa ve Veysel Efe'yi yaz aylarında İzmir'deki otelinde işe soktu. Ünlü ismin oğulları Mustafa ve Ali Yuşa çamaşırhanede çalışırken, Veysel Efe'nin de resepsiyonda görev aldığı öğrenildi.

Sanatçı İzzet Yıldızhan en büyük hedefini açıkladı!İLİŞKİLİ HABERSanatçı İzzet Yıldızhan en büyük hedefini açıkladı!

"İSTER HAYALLERİNDEKİ İŞ İSTER ŞİRKETİN BAŞINDA İŞ"

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken İzzet Yıldızhan, "Hayatın zorluklarını görmeleri için yaz aylarında hep yanımda çalıştırıyorum. Eğitimlerini yüksek lisansa kadar yapacaklar. Sonra ister hayallerindeki işi yaparlar ister şirketimizin başına geçerler." şeklinde konuştu.

Okulların açılmasıyla çocuklarının işlerinden ayrıldığını belirten ünlü sanatçı "Eğitim her şeyden önce gelir" diyerek sevenlerinin takdirini kazandı.

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 14

tuna 2 yıl önce

helal olsun

Toplam 2 beğeni

Akleden 2 yıl önce

İnşaAllah babalarını çekmezler bilen biliyor nasıl birisi olduğunu

Toplam 4 beğeni

Vinç 2 yıl önce

Boş yapma

Toplam 0 Beğeni

isaokur 2 yıl önce

tebrik ederim.

Toplam 1 beğeni

ssd 2 yıl önce

arkadaşlar baba şirketinde iş ögreniyorlar bizim babamızda orta 2 giderken yaz tatilinde başkasının işyerinde galvaniz kaplamaya sokmuştu asitin içine beni rezil etme diye aynı iş yerinde canımızı çıkartıyordu arkadaşlar yine de şanslılar

Toplam 2 beğeni

özkan 2 yıl önce

helal olsun adama 9 çocuk iyi bakmış ve yetiştirmiş. hayatın zor yanlarınıda öğretiyor.

Toplam 5 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun