Kıraç Kuruçeşme sahnesinde açıklama yaptı: Ben vatan için yazdım...

Rock müziğin sevilen isimlerinden Kıraç, Kuruçeşme sahnesinde sevenleriyle buluştu. Ünlü isim sahnede dakikalarca alkışlandı.

Kuruçeşme Açıkhava Konserleri'nde önceki akşam Türk rock müziğin güçlü ismi Kıraç sevenleriyle buluştu.

Sahneye "Talihim Yok Bahtım Kara" şarkısıyla çıkan Kıraç, hayranları tarafından dakikalarca alkışlandı. Türk Rock Müziği'nin başarılı ismi, "Böyle bir konser uzun zamandır yapmamıştık. Kuruçeşme'yi özlemişiz. Boğazın dibinde çok güzel bir atmosfer. Rüzgara rağmen çok güzel bir seyirci var" sözleriyle duygularını dile getirdi.

"VATAN İÇİN YAZDIM"

Kıraç, konserin ardından basın mensuplarıyla bir araya geldi. Sanatçı, geçtiğimiz aylarda A Milli Takım için bestelediği marş hakkında konuştu: "Sosyal medyada küçük bir kitle sanki tüm Türkiye bunu konuşuyormuş gibi davrandı. O marşı 12 yıl önce yazmıştım. Çok saçma eleştiriler aldı. Cumhuriyete ve çok sesliliğe sahip çıkacağız. Ben polisler, basketbol takımı, jandarma, hepsi için marş yazdım. En önemlisi ise vatan için yazdım."

KıraçİLİŞKİLİ HABERKıraç'tan Milli Takım çıkışı: Özür diliyorum, tamamen ben sorumluyum

'UMARIM BİR DAHA KAPANMA OLMAZ'

Kıraç, 1.5 yıl aradan sonra yeniden sahne aldığı için mutlu olduğunu söyledi: "Umarım bir daha kapanma olmaz. Müzisyen arkadaşlarım için hayati durumlar oldu. Geçmişe dönmemek lazım. Umarım bunu en kısa zamanda aşarız."

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Enes 2 yıl önce

bi konserden 100.000 lira alıyorsunuz nasıl hayati durumlar oldu 1 sene çalışmayınca. Ben asgari ücretle çalışıyorum senin 1 konserde aldigin parayı 4 yılda alıyorum. Biz resmen ölmüşüz